Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Menn har lov til å si fra når kvinner går for langt

lørdag 28. august 2010

Det bør være helt greit for en mann å si i fra til en kvinne når hun går for langt. Kvinner styres for det meste av hormoner og har derfor ikke samme selvkontroll som menn har.

Når f.eks. en mannlig Frp-politiker ber en kvinnelig SV-politiker om å komme seg ut av ammetåka, så kunne han sikkert sagt det på en vennligere måte, men han er allikevel i sin fulle rett til å si fra når en kvinne går for langt.

Kvinner trenger noen til å si fra.



Labels:

11 kommentarer:

Citizen Laxaa sa...

Noen gang hørt utrykket: "Obvious troll is obvious?"

Anonym sa...

At menn kan finne på å si noe så dumt har sannsynligvis noe med størrelsen på lemmet deres å gjøre ( kvinnelig hersketeknikk...)

Anonym sa...

Hun har ikke gjort oss kvinner en stor tjeneste ved dette. Hun er vel en av de unge PR kåte politikerene som elsker å lese om seg selv i mediene.

Anonym sa...

Jeg er enig med IMT her altså! Det er helt greit å si at noen har gått for langt, at de burde skjerpe seg osv. Men å kjønnsbestemme et ord, la det gå på kjønn og ikke generellhet er rett og slett for dumt.

Skal vi jentene begynne å si: "Rull inn pikken" og "kom deg ut av kåtskapen"? Det blir for dumt.

Anonym sa...

Hun snakker jo alltid til hun har noe å si, da kan hun vel vise puppen sånn for interessens skyld

Anonym sa...

Jeg lurer på hva som er så GRUSOMT med dette iforhold til når Kristin Halvorsen sa at Sponheim hadde liten pikk(noe jeg syns er mer barnslig utsagn, spesielt fra en parti leder)

Anonym sa...

hurra for sv og ap. jeg liker ikke frp ,de er fulle av fordommer og hat!!!!!siv er en stor taper,hun passer ikke som partileder,for min del kan de legge ned frp. sv har også fine damer....frp damer er mer mannlige enn kvinner. krekar liker siv!!!

Anonym sa...

Det må jo være flaut å være mann å lese om slike patetiske utspill fra en annen mann... Slike småligheter er det kun tilbakestående menn med små pikk som klarer å lire ut av seg.. Hvorfor trenger dem ellers å kompensere og trekke andre ned?!

Tydelig at han har problemer med seg selv og må la det gå utover noen... Men til syvende og sist er det hankjønnet dette slår tilbake på!!!!
Tror alle kvinner mister respekten for slike mannlige tapere i samfunnet.. Dem graver sin egen grav!

Anonym sa...

Denne enkle herse-teknikken er altfor lite brukt nåtildags blant voksne: Simpelthen det gode gammeldagse "Blablablablablablablabla" .Den kan anvendes av alle uansett kjønn,nasjonalitet og politisk tilhørighet.Mye brukt i barnehager og småskolen med mye gnål som effekt,ergo virksom..
:-)

Anonym sa...

Alle har lov til å si fra når HVEMSOMHELST har gått for langt.Uansett kjønn,nasjonalitet eller politisk tilhørighet.Det virker som om alle hater alle her.Damer hater menn og menn hater damer og svarte hater hvite og hvite hater svarte og høyre hater venstre og tykke hater tynne osv...........i det uendelige....livet er herlig dere:-D

Anonym sa...

He,he ja sier meg enig i alle hater alle.
En debatt går veldig ofte ut på å sverte det andre partiet ikke fremme synspunkter. Ikke vi i... synes sånn og sånn,men dere i ... synes ...og er...

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .