Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Vi er alle terrorofre

tirsdag 5. oktober 2010

Er du redd for å bli rammet av et terrorangrep? Da er du allerede et terroroffer. Terror defineres som en følelse av at man er i fare.

Faktisk er hele verden et terroroffer, ettersom terror har fått så stor oppmerksomhet og flere lands myndigheter går ut og advarer mot økt fare.

Bilkjøring dreper langt flere enn terror. Likevel går ikke myndighetene ut og advarer folk mot å kjøre bil pga risikoen for ulykke.

Terroristene trenger ikke angripe noen for å oppnå terror!

De har allerede gjort oss redde.

VG 1, 2, 3, 4



Labels:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Akkurat nå mistenker jeg at det faktisk er noe på gang:

Dersom man ser på de mange lands høynede terrornivå i sammenheng med nedenfor så er det helt klart noe på gang:
1) Al-Qaida foretrekker symbolikk:
-11. september i NY -> 911 USAs nødnummer
-bombene i Madrid var relatert til ift antall dager etter 11/9. 911 dager eller noe i nærheten.
2) Dersom man tar datoen 091101 (datoen for NY-angrepet) og legger til 1 måned, 1 dag og 9 år (altså 911 baklengs) får man datoen 101210 som er tirsdag neste uke.

Richter75 sa...

Bare i USA dreper trafikken 40 000 mennesker i året. Det er 4/5 av alle falne i Vietnam krigen pr år!

Når det er sagt er det ingen grunn til å bagatellisere kampen mot terror, terroristene hadde hvis de kunne drept millioner av uskyldige. Kampen mot terror har nok gitt enorme resultater vi egentlig aldri vil få omfanget av.

Det er svært få som går rundt og er redde for terror, dette er stort sett bare et media sirkus som skal gi inntrykk av det. De som skal være "redde" for terror og ta det på alvor er myndighetene i de landene som kjemper mot terroristene. Deriblant Norge, og heldigvis ser det ut til at POT gjør jobben sin!.

Oslo sa...

@Anonym jeg tror du tillegger Al-Qaida litt større mattekunnskaper enn de faktisk har.

Og ja, hver gang jeg må levere fra meg en deodorant i sikkerhetssjekken på flyplassen føler jeg meg som et offer for terror. Eller heller et offer for hysteriske myndigheter. I USA brukes frykt aktivt av myndighetene for å manipulere folket, jeg lurer på hvor lang tid det tar før det skjer her også.

Anonym sa...

Konspirasjonsteoriene florerer, men flere av de siste terror-forsøkene har vært utført av rene amatører - som han i New York sist. De som trener opp "fotsoldater" i Pakistan, sitter trygt i villaene (eller hulene?) sine og sender ut unge, hjernevaskete menn. Dessverre er det mange som ikke kan se at de har noen fremtidsutsikter som lar seg lure til å sprenge seg selv og andre i lufta, helt uten mål og mening. For dette skaper ingen islamsk revolusjon i verden, snarere tvert i mot.

Anonym sa...

kan vi ikke bare nekte muslimer på vestlige fly...må da være MYE enklere og billigere

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .