Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Norge bør støtte Israel

mandag 31. mai 2010

Israel er i en vanskelig situasjon. Et lite naboland som kalles Gazastripen fyrer til stadighet av raketter som lander i Israel og fører til ødeleggelser.

Derfor har Israel besluttet å stenge grensene til Gaza slik at de ikke kan importere flere raketter og rakettdeler.

Men det hjelper jo ikke så mye når velmenende folk fra Europa kommer sjøveien med skip lastet med såkalt humanitær last. Ja, det er sikkert mye bra ting ombord som mat, bleier og leker til ungene. Men gjemt innimellom kan det hende at det er gjemt flere raketter og rakettdeler.

Hva skal Israel gjøre i en slik situasjon? De måtte jo bare stoppe det skipet. Norge kaller inn den israelske ambassadøren på teppet og forlanger en forklaring. Men hva skal det hjelpe for?

Norge bør støtte Israel. Og det bør gjøres ved at man sender et offisielt norsk fartøy til Gaza med en last som Norge garanterer er fri for raketter og bare inneholder humanitære varer.

Da har Israel et valg: stole på Norge eller angripe et norsk skip. Jeg tror de velger det første.

Så spørs det om Norge har baller nok til å gjøre noe slikt.

Media: VG, VG, VG, VG



Labels:

42 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig. Men marxistene ser det ikke på den måten. Skipene er selvfølgelig lastet med krigsutstyr. Båter til Israel blir alltid inspisert før de slippes inn til Israel. Marxistleninistene (hjernevaska som de er) vil bare kjøre på uhindret helt til kaia de skal losse rakettene fra? For en gjeng med duster.
Jeg blir fanmeg helt klam når jeg tenker på hvor forvridde disse hamastilhengerne er i skallen. Norske pro palistinere, altså. De lever i en drømmeverden som intat har med virkeligheten å gjøre. For en forbanna suppegjeng!

Anonym sa...

Det er noe av det kvalmeste jeg har lest på lenge.
ikke bare har du null peiling på historie, du mangler også følelser for medmennesker..

Støtte israel sin ulovlig okkupasjon og deres mur er tilsvarende de som støttet nazistene under 2. verdenskrig.

makan til idioti..

Anonym sa...

det er vel ingen tvil om at du er en komplett idiot som ikke eier sosial innsikt, petter. Det er ille, når en norsk borger kan si noe slik. Staten Israel oppfører seg som eier av verden, og tar ingen hensyn til andre.
Skjerpings Petter. Dette er ikke bra. Virkelig ikke.

Synliges blogg sa...

For en tulling! maken til idioti skal man lete lenge etter.

Anonym sa...

Haha. Du burde få en pris for Norges største idiot. Håper for ALL DEL dette er et ironisk innlegg. Ellers synes jeg virkelig synd i deg.

En annen Petter sa...

Du er det mest lobotomerte og minst kunnskapsrike vesenet jeg har hørt om. Gratulerer. Det er slike som deg som tillater Israel og dens innbyggere å terrorisere og undertrykke et lovlig folk i et lovlig land. Du og dine israel-elskere er samlet mye farligere enn de stakkars innestengte og desperate palestinerne. Prøv å sett deg i dems situasjon, din kristne, strangsynte faen

Lars P sa...

Da må vi støtte andre mordere også, som Taliban og Al Qaida. Og det kan jeg ikke tenke meg. På tide å boikotte Israel helt. Slutte å kjøpe Israelske varer er en måte å vise sin avsky mot et regime som ikke viser noen vilje til å finne fredelige løsninger.

Anonym sa...

Helt enig med Petter.

Anonym sa...

Lol, enten der dette kødd eller så burde noen dra ut nettkabelen og gå og legge seg

Anonym sa...

Kjempebra blogg Petter! Du har min fulle støtte. Det samme har Israel. Det er det med venstresiden i Norge (som tydeligvis den som har skrevet over tilhører, han har attpåtil sendt inn fire innlegg så man skal tro det er fire personer....) at de må hakke på andre for ikke å avsløre hvor historieløse de selv er. Derfor kaller de alle andre for idioter. Så er det noe som heter at på seg selv kjenner man andre. Og da vil den intelligente delen av befolkningen skjønne tegningen med en gang.

Israel gjorde hva de måtte gjøre. Det er ingen blokade av Gaza. Det blir sendt inn tonnevis med mat og andre nødvendigheter fra Israel inn til Gaza. Det eneste Israelerne ber om er å få sjekke lasten. Dessuten, og noe som aldri blir skrevet om, så har Gaza egne grenser mot Egypt. I de siste månedene har Egypt banket ned enorme stålplater på grensen til Gaza slik at man ikke skal få gravd de berømte tunnelene. Egypterne er skrekkslagne over det som skjer i Gaza. Det er nemlig slik at Gaza ikke lenger bare er et sted hvor Hamas er, Al Qiada er også sterkt tilstede.
Så kan man spørre seg hva venstresiden i Norge syns Israel skal gjøre. Sitte og vente på at Hamas og Al Qiada skal få samlet opp masse våpen og gå til angrep på Israel....

euqid sa...

Israel myrder for fote, og de bør nå møte en streng reaksjon fra hele verden!!! At blogger kjøper alle israelske påstander samtidig som han forkaster alle motpartens påstander sier alt om forutinntatthet...Menneskene som her er drept er ubevæpnede aktivister som kun ønsker å hjelpe apartheidstaten Israels sivile ofre...

Israel har en svært lang historie som en nasjon som ikke eier respekt for andre enn seg selv. De melker holocaust for alt det er verd og mere til for å få unnskyldt sine egne terroranslag.

Nå har de altså også begynt som pirater som dreper ubevepnede sivile i internasjonalt farvann.

Det er på tide at det internasjonale samfunn drar israel hardt i ørene. Personlig kommer jeg ikke til å kjøpe noe produsert i Israel noensinne igjen med mindre de velger å innlemme seg selv blant den siviliserte verden.

Anonym sa...

19 uskyldige er drept av bødlene fra israel NÅ må verden våkne!!!

Anonym sa...

Israel er blant jordas 5. sterkeste militærmakter. hvorfor oppfører Israelsympatisører seg som om Israel er et svakt land uten særlige muligheter til å forsvare seg?

Det er ikke noe synd på israel i det hele tatt, de er ikke noen stakkars beboere som bare ønsker å sjekke lasten før de sender den videre, slik at de kan bo i fred. det er synd å se at de få som sympatiserer med denne ondskapen er såpass feilinformerte, eller velger å lyve.
på tide å endre holdning kanskje?

Anonym sa...

Petter.... har du BALLER?????
Spør du meg så bør verdenssamfunnet supplere ALLE folkegrupper i midtøsten med våpen, penger og land på lik linje med Israel så de også har noe å forsvare seg med.

Har selv vært i Libanon som FN soldat på midten av 80-tallet og har observert hvordan såkalte "stuerene" IDF turer frem. (SS????). Har selv besøkt fengselet i El Khiam. Ikke mye bra, du burde kanskje sjekke litt fakta før du uttrykker deg. Her er en link som kan hjelpe; http://electronicintifada.net/v2/article3271.shtml
Israel er IKKE noe bedre enn noen av grupperingene/land/relgioner som er i Midt-østen. DE ER VÆRRE!!!!!!!!!

Anonym sa...

Sjønner dem gått. Med sånt pakk til naboer må de takes hart...

Anonym sa...

ok :) dere er under forbannelse eller bestatt av satan hele gjengen som går i mot Israel...bare la meg spørre dere som som fordømmer israel et spørsmål...hvordan hadde dere reagert vist for eks samene i nord hadde sendt raketter inn i hovedstaden...hadde dere da vært like solidariske??? eller vist samer hadde fylt seg opp med sprengstoff og sprengt barna deres i fillebiter...hadde da dere vågt å dømme et land som er i samme situasjon??? dette er ikke ment som et angrep på samene men en lignelse ...tenk dere om

Anonym sa...

"Et lite naboland som kalles Gazastripen..."

Haha, en som kommer med en slik påstand kan ikke være annet enn totalt uvitende. Noen gang hørt om Palestina?

Du visste kanskje ikke at Israel okkuperer Palestina du? Palestina bruker selvfølgelig alt som står i deres makt for å forsvare seg mot okkupasjonen - det ville ethvert land ha gjort. I dette tilfellet er det imidlertidig svært ineffektive raketter som for det meste lander i ørkenen uten å gjøre skade overodet.

Denne bordingen, som du snakker så fint om, foregikk i internasjonalt farvann. Israel har INGEN RETT til å bordre et slikt skip, uansett hvilken last det måtte ha. Isralels handling kan sammenliknes med piratvirksomheten i Somalia.

Anonym sa...

Israel meg i RÆVA.
Nå kan de ta den jævla gule stjernen og trøkke den så inn i helvete langt opp i RÆVA.
De har jo for f... erklært krig med resten av verden! Så hva venter vi på????

eben sa...

Ja!!! La oss for all del støtte den vanvittige overmakten som mottar millioner av militærstøtte fra usa hver dag, og ikke de mennskene som er blokkert inne bak en mur, uten muligheter til et meningsfylt liv. At du faktisk mener dette viser en manglende vurderingsevne, som burde vært medlært et hvert menneske oppvokst i norge.
Og at du velger å legge ansvaret for konflikten over i hendene på noen desperate terrorister, er ganke vanvittig. En stor "demokratisk", stat som israel burde ta første skrittet i retning av en løsning. De er tross alt ikke et lite offer. Det er det palestinerne som er.

Anonym sa...

Det folk ikke ser ut til å forstå er at Israel OKKUPERER Palestina.

Palestina forsvarer landet sitt, som stadig skrumper under de israelske bebyggelsene.

http://www.dagbladet.no/2010/03/09/nyheter/utenriks/israel/10781496/

Anonym sa...

Alt Israel ber om er å få inspisere båtene så kunne de dratt videre til Gaza. Hvis lasten er så harmløs som de sier burde ikke det være noe problem. Hadde de gjort det hadde alle blitt happy. Gaza hadde fått hjelp og Israel hadde sluppet å stanse konvoien ved bruk av makt. Aktivistene ble advart, men gjorde det alikevel.

Israel er lei av å bli bombadert av raketter og prøver dermed å stoppe dette. Det bør folk respektere og ikke gjøre det vanskeligere for Israel. Israel prøver å gjøre alt på den minst brutale måten, men det er umulig når ikke folk samarbeider.

Jeg mener Israel hadde all rett til å stanse konvoien. Kanskje Israel reddet en familie eller to fra å få en rakett i hodet og de rakettene kom fra konvoien. Israel vet aldri og derfor ville de inspisere skipene.

Oddvar sa...

Heia Israel. Nå fikk sannlig disse dophuene et slag i trynet atter en gang. Hele Europa med Støre i spissen får slag etter slag i trynet av staten Israel. Det er de landene som er skyld i at Israel fikk myrdet hele 6 millioner av deres folk under 2. verdens krig.
Vi har sett hvor fredelig venstresiden i Europa har demonstrert rundt omkring. Det er som de er styrt av selve fanden selv.

Tror virkelig folk at disse unge israelske soldatene begynte å drepe uten grunn når de bordet skipene. Nei, selvfølgelig ikke. Og hvilket motiv skulle de i så fall ha hatt? Ødelegge for seg selv? Israel vet at rundt om i verden sitter det mennesker og regjeringer som får orgasme av å høre på løgn fremsatt av muslimer og sosiallistpakk, for det meste hatefulle mennesker uten hjerte og hjerne. Disse menneskene har fått indoktinert jødehat gjennom sine foreldre i generasjoner opp gjennom tidene. Disse er styrt av andre motiver og krefter enn hva man ser er vanlig. Disse kreftene er livsfarlige. Vi har sett det før....veldig veldig klart.

Israel og jødene skylder ikke Europa en dritt, men derimot skylder Europa jødene mer enn Europa kan betalede hundre neste generasjoner.

Denne konvoien var ingen nødhjelpeaksjon. Det var en ren provokasjon mot Israel for å få slike folk som vår egen regjering til å ta side i en konflikt. Og atter en gang går de såkalte kloke hoder rett i det nettet som er satt opp for nettopp disse politiske aktører.

Anonym sa...

Støtter Israel i denne saken.

Pontiac sa...

Kjære lille Petter!
Ikke skriv om politikk. Det kler deg ikke. Du har ikke baller til det. Les en bok - hør på litt musikk,og du vil føle deg mye bedre.

Det er ikke så mange som støtter Israel lenger, lille Petter. Jeg tror ikke Israel vil ha din støtte heller. Det blir så lysende uintelligent.
Men må du skrive, så send noen postkort. Om ikke annet så skriv til deg selv!

Kjære lille Petter. Ikke mere politikk nå.

Anonym sa...

Hei idiot, hva er det du snakker om Palestina som et land og introduserer deg som en som har historie om konflikten ved å kalle andre uviten?

Araberne, inkludert de som på slutten av 60-tallet skapte seg en identitet som palestinere, har i rundt 100 år kjempet imot jødisk nærvær på islamsk jord. De første 20 årene av Israels historie var Gazastripen okkupert av Egypt og Vestbredden annektert av Jordan. Etter 20 år med terror og en rekke angrepskriger derfra, okkuperte Israel disse områdene. Ikke fra palestinerne som ennå ikke eksisterte, men fra Jordan og Egypt. Israel ga Sinai tilbake til Egypt i bytte mot fred, noe egypterne har holdt, og Israel ga Gazstripen til palestinerne i bytte mot fred, noe de ikke har holdt.

Etter mer enn 10.000 raketter fra Gaza, kan Israel selvfølgelig ikke slippe all kontrollen på Vestbredden og la også det området også bli en utskytningrampe for raketter som vil nå store byer som Jerusalem og Tel Aviv. Det ville ingen ansvarlig myndighet gjøre, og heller ikke norske myndigheter. Gazastripens grense til Egypt er ikke lange biten, og forholdsvis enkel å kontrollere. Grensen mellom Vestbredden og Jordan er derimot langt verre. Palestinerne kommer aldri til å få kontrollen på den grensen før de har lagt bort enhver væpnet kamp og ansvarlige palestinske myndigheter har god kontroll på sine innbyggere.

Du og andre aggressive venstreradikale med umiddelbar KORT kjennskap til konfliktsgrunnlaget.Det du skriver vitner om at du har null interesse om å finne kjernen i konflikten og at du har en så enkel forståelse av konflikten at det eneste som kommer fra er aggresivitet og usaklighet.
Du har ingen kjennskap til "palestinernes" historie, så vær så jævlig grei å ikke lat som at du gjør. Du ordlegger deg veldig generelt og forenklet for å unngå at du avslører din fullstendige bias og underforståelse av hva som egentlig skjer. Du har EN agenda, og den er en tåkete motsetning mot Israel og det samme verdigrunnlaget. Du har absolutt null peiling som 99% av andre venstreradikale som hopper på den samme bølgen av underutdannet vrøvl. Dere bruker de samme usaklige og historieløse argumentene og får sannsynligvis den samme propagandaen av hverandre over vin og øl på byen, hvor dere snakker FULLSTENDIG over hodene på hverandre og unngår ethvert flik av virkelighet. Når man er så fullstendig historieløs, klart det er lett å velge side og tro at man støtter uskyldige mennesker.

Anonym sa...

"Israel er lei av å bli bombadert av raketter og prøver dermed å stoppe dette. Det bør folk respektere og ikke gjøre det vanskeligere for Israel. Israel prøver å gjøre alt på den minst brutale måten, men det er umulig når ikke folk samarbeider."

Du er jo helt ute på jordet! Grunnen for at Israel blir bombandert av raketter er jo fordi de selv fyrer bomber og granater inn i Gaza. For Israel er en rakett fra Gaza småstein i hodet. De bare fyrer tilbake en klasebombe, dreper 10 personer (deriblandt gjerne 5 barn) og forsetter sitt grusome regime. Det er ingenting positivt med Israel. Idiot altså. Les en bok/avis eller se en nyhetssending.

Anonym sa...

En småstein i hodet? Israel består av ENKELTMENNESKER din jævla idiot. Når en thailands arbeidsinnvandrer blir drept da terroristene på Gaza sender inn raketter fra Gazastripen så er det bare "en stein i hodet". Det er sånne jævla forenklinger, hvor man ser gjennom fingrene med at det faktisk er terroristene på gazastripen som bryter våpenhvilen gang på gang som drar i gang hele konflikten..igjen..og igjen.. og igjen.

Et menneske på israelsk side betyr ingenting? De får faen meg sendt tusenvis av raketter inn i landet sitt av disse feige svinene, som så gjemmer seg blant sivilbefolkningen fordi de VIL at deres egne skal bli skadet/drept slik at naive idioter som deg skal skylde på Israel.

Israel har ikke Én gang brutt den jævla våpenhvilen. Sist i April da de ble angrepet av terroristene igjen, ble det ikke engang mediedekt av Dagbladet. Et menneske ble drept på Israelsk side da terroristene brøt våpenhvilen, men det skrev Dagbladet ikke engang om. Det de imidlertid gjorde, var å skrive med én gang da Israel kom inn på stripen en liten svipptur. Da med en headliner som tilsa at Israel brøt våpenhvilen. Så sinnsykt typisk subjektivt, selektivt og usaklig piss, men det er å forvente av en avis som bruker sine egne ansattes politiske agenda som nyhetsmateriell.

For å kommenter hva du sier om "sende klasebomber". Det vet DU og JEG at ikke skjer. De går inn som de KAN gå inn, via bakketaktikk med FOTSOLDATER, og prøver å fjerne terroristelementene. Men som allerede nevnt, disse gjemmer seg BEVISST blant sine egne sivilister for å forsøke få sine egne drept (barn og kvinner) for å høste sympati fra idioter som deg.

Den dagen du administerer et vestlig demokrati i midten av 14 araberstater som alle vil ha deg vekk fra kartet, og raketter fra flere grenseområder blir sendt inn i landet omtrent daglig for å drepe dine egne landsmenn, da kan du åpne kjeften din og prate om hva du burde gjøre.

Men gjem deg heller i Norge etter 60 år i fredstid og tro du har PEILING hva det vil si å leve med religiøse fanatikere og fundamentalister som anskuer døden som viktigere enn livet rundt deg.

Hadde du selv vært tvunget til å bo med disse, hadde de tvunget moren din til å gå med burka, hijab, abaya eller niqab og tatt all personlig frihet fra deg. Du hadde hatt NULL frihet.

Tenk på hvem i faen du egentlig har noe til felles med din hjernedøde idiot.

Anonym sa...

For dem som en stat er det småstein i hodet. Og sammenlignet med hvordan det oppleves for Gaza å få bomber pælmet inn. Ingen har før nå fokusert på tap av enkelt personer. Vi tenker the big picture her. Sivile tap er selvfølgelig grusomt og tragisk uansett hvilken side det forekommer på.

Kai A. Stensson sa...

Denne gangen gikk de for langt.

Israel har mistet all sympati i mine øyne.

Anonym sa...

"Men gjem deg heller i Norge etter 60 år i fredstid og tro du har PEILING hva det vil si å leve med religiøse fanatikere og fundamentalister som anskuer døden som viktigere enn livet rundt deg.

Hadde du selv vært tvunget til å bo med disse, hadde de tvunget moren din til å gå med burka, hijab, abaya eller niqab og tatt all personlig frihet fra deg. Du hadde hatt NULL frihet.

Tenk på hvem i faen du egentlig har noe til felles med din hjernedøde idiot."

Hei igjen. Jeg som skrev innlegget om småstein. Jeg er libaneser. Jeg har vokst opp under krig og israelsk okkupasjon. Still faen meg ikke spørsmål til hva jeg vet. Jeg har hatt null frihet grunnet Israel. Israel gav faen i alle og alt. Så ikke kom her og lat som om du har peiling. Jeg har opplevd alt du beskriver i ditt lille scenario, twisten er at jeg har opplevd det under et regime fra dine "helter".

Anonym sa...

Hva du har opplevd eller ikke opplevd har jeg ingen mulighet til å ta stilling til. Men det forandrer dessverre ingenting. Situasjonen er akkurat den samme. Årsakene er akkurat den samme. Konflikten er akkurat den samme.
Terroristene er de samme. Når det gjelder Libanon, hva faen er det du klager over? Dere lar Hezbollah løpe rundt i sørlige libanon og bedrive akkurat sammme type aktivitet som Hamas gjør på Gaza. Du kan da for FAEN takke deg selv. Og hvis du ikke liker demokrati, kan du da faen meg flytte tilbake til den jævla terroriststaten du kommer fra.

Jostein sa...

Det er mange som påstår at arabarane krigar mot Israel fordi Israel okkuperer Palestina. Og at det vil bli fred viss Israel trekker seg heilt ut av Vestbredda og Gaza. Men kvifor vart det krig i 1967 når arabarane hadde alt det dei no gjer krav på? I 1948 vart staten Israel oppretta på dei områda der det var mest jødar, mens der det var mest arabarar skulle bli ein arabisk stat. Jødane godtok forslaget. Kvifor godtok ikkje arabarane forslaget?
Israel seier at dei vil trekke seg ut av Vestbredden og Gaza viss palestinarane garanterer Israel trygge grenser og slutt på terror. Kvifor vil ikkje palestinarane garantere Israel trygge grenser? Arafat signerte eit papir i 1993. Denne signaturen skulle godkjennast av Palestinian National Congress, men dei ville ikkje stemme over det. Kvifor ikkje?
Egypt fekk tilbake Sinai, og Jordan fekk ein avtale om vatn. Begge desse fredsavtalane står fortsatt ved lag. Dette viser at Israel er til å stole på. Kvifor vil ikkje palestinarane gå inn på ein tilsvarande avtale? Det skulle vel ikkje vere noko vanskeleg å garantere Israel trygge grenser?

Anonym sa...

Når jeg leser denne bloggen og alle kommentarene, forstår jeg virkelig hvorfor det ikke blir fred i denne regionen.
Er konflikten så svart/hvit som dere skal ha det til? Eller er dette en situasjon som begge sider har et ansvar for?

Denne konflikten kan aldri løses med våpen, den må løses med forhandliger.
Yasser Arafat, Shimon Peres og Yitzak Rabin gjorde iallfall et forsøk på å få til en fredlig løsning. Kanskje noen burde prøve det igjen...

Anonym sa...

Jeg anbefaler deg å tenke deg om før du skriver. Du liker å mene noe, det er alt. Ingen rasjonelle eller intellektuelle meninger eller argumenter.

Foreslår at du sjekker dine kilder før du skriver her.

Det blir som å sjekke nazi bøker for å se om Hitler virkelig gassa jødene.

Våkn opp man og innse Israels brutalitet og urettferdighet.

Jeg anbefaler deg med å begynne å lese nyheter som ikke er skrevet av sånne som deg.
Folk med et blindt øye.

Hvis du mener at Israel har all rett til å gjøre som de gjør så sier du deg enig i følgende:

Greit med tortur.
Greit med å drepe barn.
Greit å få folk til å hate jøder så lenge de ikke hater Israel.
Greit å undertrykke andre folk.
Greit å lyve for å få sin vilje.
Greit å bruke Holocoust for å få vesten til å støtte folkemord.

Ser du ikke at Israel gjentar det Hitler gjorde mot jødene? Eneste forskjellen er at det er de som er Hitler og palestinere har tatt over jøderollen.

Anonym sa...

Hvor uvitende kan et menneske være???? Du tror at befolkning i Gaza lever helt fritt og under "normale" omstendigheter? Da tar du heeeelt feil. Den beste måten å beskrive situasjonen i Gaza er som den tyrkiske statsministeren sier, "en åpen fengsel". Gaza er omringet og bevoktes av Israel i 24 timer og Israel bomber stadig den eneste grensen (tunneller) mot Egypt som handelen skjer. Når det gjelder disse rakkettene som du påstår havner i Israel, de havner som regel enten i en ørken, eller et sted uten særlig ødeleggelse. For du aner ikke hvor høyt teknologi israel har som lett ville stoppet alt mulig rakett-oppskyting med et rakettskjold. Det palestinerne gjør er å forsvare sitt lille hjemland som er igjen etter Israels erobring og stadig okkupering av landet deres. Og dette er det største de kan få til med sine manglende ressurser...

Anonym sa...

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine.


"Mot dårskapen kjemper selv gudene forgjeves!"

Anonym sa...

JA gjemm deg bak PC-en din og snakk som horeunge.


når folk i et av verdens fredelskende land snakker slik, så hva fean kan en forventer fra Taliban og al-qaede???

Anonym sa...

"Det blir som å sjekke nazi bøker for å se om Hitler virkelig gassa jødene." <-- Du er rett og slett dum.

"Skrevet av folk som deg. Folk med et blindt øye". <-- Du syns kanskje det var fint skrevet. Litt poetisk, nesten? Jeg skjønner ikke hva du mener en gang. Du prøver deg med en sammenlikning, men den er jo fullstendig grunnløs. Det er ingen argumenter knyttet til det du mener er "usaklig" eller "blindt". Du vaser rundt i generaliseringer uten å ha noen form for substans i det du sier.

Når du sammenlikner den etniske rensningen under 2. verdenskrig med situasjonen på Gaza, uansett hvilken side du måtte støtte, kan ingen ta deg seriøst. Når jeg tenker meg om, har du jo faktisk ikke kommet med et eneste konstruktivt argument eller forslag eller noe som helst annet enn meningsbedrivelse. Du er den siste her som burde snakke om rasjonalitet eller intellektualitet. Du er helt på jordet.

Nå har jeg argumentert flere lange innlegg, og du fortsetter med de generelle poengløse usaklighetene dine. Anbefaler at du leser mine innlegg igjen, de ble skrevet av Anonym kl. 13:46, 14:02 og 14:19.

Og ja, jeg leser nyheter som er skrevet av andre enn "sånne som meg". Media i Norge er stort sett venstrevridd, og det er altså grunnen til at mange ikke skjønner virkeligheten i konflikten rundt Israel og "palestinerne".

Anonym sa...

støtte israel? det er det dummeste man kan gjøre.
de dreper uskyldige mennesker og slipper unna, de er selv terror kilden med maske.

Anonym sa...

( Israel)= Neonazi Hitler skal slettes.

Willy sa...

Herregud så mye svada er det lenge siden jeg har lest. Petter, du må jo være helt historieløs. Israel er et kunstig land som ble fratatt palestinerne i 1948. Nå oppfører de seg som Hitler. Jeg er ikke venstrevridd, heller tvert imot. All sympati jeg hadde for Israel før har forduftet som dugg for solen. Håper de får et helvete.

Anonym sa...

Det er altfor mange muslimske djevler på denne planeten, skulle ønske jorda åpnet seg og begravde alle sammen, pluss mange av de som uttaler seg her..for de må ha horn i panna...fysj og fysj..

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .