Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Det kunne vært en TERRORIST

søndag 30. mai 2010

Det kunne ha vært en terrorist som hoppet opp på scenen under Spanias Eurovision-bidrag i går kveld. Heldigvis var det bare en oppmerksomhetssyk klovn.

Men hva om det hadde vært en gal ETA-terrorist med en kniv eller verre?

Det virker ikke som arrangørene gjorde en veldig god jobb når det kom til sikkerhet i Telenor Arena når slikt kan skje.

Og hva blir straffen til klovnen? Et par tusenlapper i bot. Det tjener han nok lett inn igjen på besøkende til nettsiden sin (som han reklamerte for på t-skjorten og som ikke kommer til å bli lenket til her).

Eurovision-arrangørene burde straffes også, for å sette et eksempel slik at potensielle terrorister ikke så lett kan hoppe opp på scener igjen.

Kilde: VG, VG



Labels:

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med det? Herregud så paranoide folk er, det er plenty av steder i samfunnet noen kan bli stukket med kinv om en eller annen tulling ønsker det, man kan ikek sikre seg mot alt. Det er meningløst å fylle på med idiotiske sikkerhetstiltak som har liten annen funksjon enn å gjøre opplevelsen for publikum dårligere.

Anonym sa...

Jeg synes Jimmy Jump burde betale erstatning til alle de 120 millioner seerene som ble tvunget til å se og høre det spanske bidraget en gang til...

Anonym sa...

adressen er www.jimmyjump.com gå inn og støtt artisten

Anonym sa...

Støtte "artisten"? Nei takk.

Anonym sa...

Det sier litt om sikkerhets ansvarlige og hvor feil fokuseringen dem har. Gode for skrive bøter og ta fra folk penger, men ellers null...

Anonym sa...

Ærlig talt... paranoia de luxe!

Hadde terrorister hatt dette som mål, så hadde de på en eller annen måte lykkes uansett. Med et år til å forberede seg, så hadde de kunne få på plass i organisasjonen, smugle inn våpen eller sprengstoff osv osv.

Vær glade for at vi lever i samfunn som faktisk ikke vurderer behovet for sikkeret til å være større enn at en (ekstra) klovn kan entre scenen...

Anonym sa...

Om noen fortjener å bli stukket med kniv, er det ledelsen i NRK, som deltar i denne skitten år etter år.

Anonym sa...

Flere aviser skryter av at de visste at han var tilstede i Oslo, likevel varslet de ikke NRK eller politi. Og når man ser påm overskriftene idag, kan man jo lure på om de ikke øsnket at dette skulle skje slik at de fikk noe å skrive om. Og hva med Spania selv, hvorfor har de ikke tatt passet fra fyren for lenge siden? Det er litt sånn som Discoverys Seconds from disaster; Accidents just dont happen. They are a series of events..

Anonym sa...

Det jeg ikke helt forstå er hvorfor han trengte å bli arrestert av politiet. Ikke missforstå, jeg støtter ikke det han gjorde. Men jeg lurer på hvor i norsk lov det står at politiet skal arrestere deg hvis du hopper på scenen i en sånn sammenheng. Og hvorfor du skal betale til statskassa som de sier.

Anonym sa...

Vel, det at noen klarte å lure seg opp på scenen betyr ikke at noen kom seg inn i hallen (eller hadde klart å komme seg inn hvis de hadde prøvd) med våpen eller eksplosiver.

Ja, det var en flause at vaktene ikke klarte å stoppe ham før han, men det er faktisk ikke det samme som at det var fritt frem for hvem som helst å utføre en hvilken som helt terrordåd under arrangementet. Og når den samme fyren har klart å forstyrre en fotball-EM finale og -semifinale, en Champions League finale og -semifinale, et F1-løp og finalen i French Open, så tror jeg du bør ta det litt med ro med å bruke denne hendelsen som eksempel på særnorsk naivitet.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .