Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Hent gutta hjem nå!

torsdag 3. desember 2009

Moland og French ble dømt til døden igjen!

Det var vel urealistisk å håpe at kongoleserne skulle se på fakta denne gangen heller.

I denne saken har vi nemlig en annen faktor som spiller inn og som gjør at spørsmålet om hvorvidt de er skyldige eller ei ikke nødvendigvis har noe å si for dommen: Penger. Hvor mange milliarder er det Kongo kommer til å forlange denne gangen? I denne saken har ikke denne "staten" vært stort bedre enn kidnappere som krever løsepenger.

Åh hvor fint hadde det ikke vært om norske myndigheter hadde hatt litt baller og kunne sendt et par helikoptre med spesialsoldater ledet av Steven Seagal inn for å redde ut Moland og French fra elendigheten i Kongo. Det hadde skapt oppstyr, men det hadde vel gått over etterhvert. Land som Frankrike og Storbritannia har foretatt egne intervensjoner i Afrika de siste årene, hvorfor ikke Norge også?

Å ja. Vi er for små og vi har for små baller.




Labels:

20 kommentarer:

Anonym sa...

Har du i det hele tatt tenkt på enken som sitter der nede uten penger, mat eller klær til seg og sine? Mest sannsynlig ikke du tenker kun på to leiesoldater som lekte cowboyer i Kongo og ble tatt for det du, synes det er sykt av deg!

Terje sa...

anonym er en sann radikal feminist. Bare fordi nordmennene ikke er sosialistisk A4 bør de råtne. Men slike kommentarer overrasker meg ikke.
Vi som har litt mer enn sagmugg i hjernen skjønner at det nå må kjempes for at nordmennene får en mer rettferdig behandling på grunnlag av
internasjonale konvensjoner.

Anonym sa...

Hva med sjåføren? ga de han rettferdig behandling?
La de råtne nedi der og være til skrekk og advarsel mot alle andre leiesoldat tullinger.

rw sa...

Norge burde skremme kongo iallfall politisk, og hente geriljaguttan hjem og dømme dem her hjemme hvis de har gjort noe galt. Og ikke fanden heller om 1 krone av min skattepenger skal til kongo... Kongo gjør seg til latter me dette.

Anonym sa...

Nå er det vel faktisk slik at Kirkens nødhjelp har bidratt med penger til enken. Dette viser vel at dette komiske landet ikke har begrep om virkeligheten, og er heller ikke interessert i å finne ut hva som er skjedd. Viser også at disse figurene er ute av stand til å hole en stat igang, men det gjelder store deler av Afrika med noen hederlige unntak i nord. Interimstyre er det eneste som ville fungere i denne type latterlige såkalte stater, som bli holdt levende av vestens bistandsmidler. Det er jo ikke skjedd noen verdens ting på alle de ti årene vi har sprøytet skattepengene inn i disse gjennomkorrupte landene. Skanaløst!

Anonym sa...

Moland har tilstått at han drepte sjåføren. Han har innrømmet at han er leiesoldat, han støtter en forhatt oppisjonsleder, + + +. Jeg skjønner at du som har skrevet startinnelgget har sympati med mordere og drapsmenn, og vil ha de fri. Men heldigvis er ikke alle som deg.

Anonym sa...

det heter skandaløst...

Anonym sa...

Gutta på tur..lol

Anonym sa...

Du anonym som skrev et innlegg 17.01, de har faktisk ikke sterke nok bevis på at de er drapsmenn, så nå får du skjerpe deg! Ikke døm noen før det er motbevist! Han har innrømmet det ja, men det var når han var utrolig syk, og itillegg virket det som han bare ville bli ferdig med alt. Og på en måte skjønner jeg han. Stakkars fyrer, sittet der nede et halvt år nå, og det er jo ikke nok bevis for at de har drept sjåføren en gang!

Nei, jeg er helt enig med han/hun som skrev dette innlegget, myndighetene må få seg noen baller, og hente gutta hjem! Hvis de har drept sjåføren, så får de sone her hjemme, ikke i et ukjent land der alle ting kan skje.

Anonym sa...

Har ikke den største sympati for M&F, men maken til rettsak skal man vel lete lenge etter.
Dette er et bevis på at det er helt umulig for Norske myndigheter og andre og ha normale relasjoner med dette landet. Man kan like godt ha relasjoner med de som svinger seg fra gren til gren oppe i trærne der nede.
Helt utrolig at dette går an i 2009.. Vi kan vel alt nå slå fast at for Kongo er det ikke noe håp.

Anonym sa...

Skyldig eller ikke, så er rettssaken en farse fra A til Å, kun et forsøk på å skvise mest mulig penger ut av en drap man aldri kommer til å få vite sannheten om. Og til og med de rød-grønne pleier å forfekte at alle får en rettferdig rettssak, gjør de ikke? Eller gjelder det bare i noen tilfeller?

Dømme staten Norge for spionasje fordi de har tjenestegjort i Garden - for alle med mer enn 80 i IQ høres jo dette ganske utrolig ut! Dette viser bare hvor råttent rettssystemet i Kongo er.

Til slutt, til alle som mener dette utfallet er vel fortjent: "Du skal ikke tåle, så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv!"

Anonym sa...

altså har de lekt rambo må de stå for hva de har gjordt. enig at kongo kunne ha gjordt bedre når det kommer til rettsystemet. tenk om kongo skulle blande i norges rettsystem vær gang en fra kongo gjør noe kriminelt i norge?

altså ingen fortjener å dø "begge partner" men synes norge kunne gjordt litt mer for at de skulle utelukke døds-straff siden norge er
i mot døds-straff.

sende folk for å hente de = avkraring på krig.
skal alle land true norge vær gang de dømmer en utlending?



j

Rich sa...

Må ærlig innrømme at jeg begynner å bli lei den saken her..
Det er kanskje på tide at de to begynner å fortelle virkelig hva som skjedde den dagen og hvorfor de egentlig er der nede. Det har vel blitt en to til tre forskjellige historier nå.. Samtidig så mener jeg at de får stå for sine handlinger som alle andre må gjøre.
Å hente de hjem blir for dumt, har de begått en forbrytelse så får de ta straffen i det landet de har begått den i. Samt at alle andre bør kutte ut med å klage på at den norske stat ikke gjør nok. De får selv ta ansvar for sine handlinger, det er ikke den norske stats ansvar..
Og det sier litt om hvor lite igjennom tenkt det hele er når M støtter en morder.
Men uansett hva de har gjort eller ikke gjort, en rettferdig rettsak etter internasjonale regler fortjener de.

Anonym sa...

Det å "hente gutta ut med makt" vitner i alle fall om en IQ på under 80. Jeg tror neppe Norge blir særlig populære i hverken FN eller verden forøvrig om vi erklærer krig mot Kongo. For JA, å hente de ut med makt er en krigserklæring. Jeg tror også ryet Norge har som et diplomatisk land ryker ganske fort.

Anonym sa...

"Hent gutta hjem"

Vi snakker desverre ikke om landslaget i fotball her. Dette er to menn som står til rette for det de har gjort.

til TERJE:
Siden du har så mye imot sosialisme har du vel heller ingenting imot dødsstraff?

gesa sa...

Jeg kan ikke annet å si: LÆR DERE Å SKRIVE NORSK FØR DERE UTTALER DERE OM NOE SOM HELST!!

udugelige idioter.

Per Hansen sa...

At man leker cowboy er jo ikke ensbetydende med at man skal ha dødsstraff for noe man ikke har gjort. Selv for de rødgrønne bør det jo nesten være mulig å forstå at straffen må stå i forhold til handlingen, uten å beskylde andre for å støtte drapsmenn. De er jo dømt på indisier og lyst på penger, ikke tekniske bevis.

Det hadde faktisk vært på sin plass om Mr. Støre var like ivrig på å avvise alle delene av dommen, ikke bare de monetære kravene mot Norge. Resten av dommen er jo minst like skandaløs.

Anonym sa...

moland og french er drapsmenn. hvorfor har folk plutselig medfølelse for to? det er for meg helt uforståelig. om to pakistanere drepte en norsk taxisjåfør - ville noen synes synd på dem og bedt pakistanse myndigheter til å hente dem hjem? seriøst! ta dere sammen!

Terje sa...

Ok, la oss få ting på det rene. Nordmennene var to gutteidioter som har sett en eller to amerikanske actionfilmer for mye. Dette gjør dem ikke til drapsmenn. Er det noe de kan bli dømt for så er det idioti men nå har til og med ikke Kongo en straffelov mot det.

1) Uklarhet rundt våpenet. Ingen tekniske våpenbevis tatt. Ingen formell obduksjon av den drepte. Det retten mener var drapsvåpenet er bevist aldri å ha vært i Kongo. De hadde en hagle, men alle vet at en pumphagle på kloss hold ville ha blåst av hodet på sjåføren. Det var ikke tilfelle. Skuddskaden var mer etter en pistol/rifle. Et vitne har også sagt at det hørte lyd av militærvåpen. Det er ikke bevist at nordmennene hadde et slikt våpen.

2) De to vitnene er de mulige drapsmennene da begge er en del av en organisert kriminell gruppe i Kongo. Lett for militærtribunalet å presse dem til å gi en forklaring som tjener deres sak.

3) innsatte i fengselet der de to er har informasjon om at korrupte soldater står bak drapet for å presse nordmennene for penger. Saken har i stor grad handlet om penger.

4) Kongo er på nummer 7 over lista for foreign affairs over "failed states" say no more.

Og er ikke det nok så er uansett ikke bevisførselen nok til å dømme nordmennene. I alle fall ikke etter internasjonale rettsprinsipper. Er litt oppgitt over at mange fordømmer disse nordmennene fordi de var litt "her kommer vi" Hat mot ikke A4 norske menn er ikke noe nytt og en viktig del av den moderne feminismen.

Anonym sa...

hent ut guttene våre, å bomb kongo i filler er nå min mening...
( mest fordi jeg er dritt lei av at det rettsystemet oppfører seg helt latterlig )

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .