Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Frp bør skamme seg

tirsdag 1. desember 2009

Fremskrittspartiet liker å kalle seg for et liberalt parti, som oppskatter og beskytter individets frihet. I alle fall gjorde de det før.

Når Frp i disse dager snakker om individuell frihet handler det for det meste om friheten til å kunne velge private helsetilbud og å kunne kjøpe sprit på bensinstasjoner klokken 3 om morgenen.

Nå virker det som om de forflytter seg mot brunere territorier for å tekkes rasister og kristenfundamentalister og "folk flests" fremmedfrykt. Dette har nå gått så langt at partiet vurderer å gå inn for et forbud mot bruk av heldekkende slør eller burka i det offentlige rom.

Nei, dette er ikke noe å gå i tenkeboksen for. Kom dere ut av tenkeboksen igjen!

For noen kvinner er det kanskje tvang, mens andre bærer sin burka frivillig og med stolthet, uten at de er hjernevasket slik Frp hevder. Et forbud vil innskrenke friheten til de som faktisk ønsker å gå med en slik sekk over seg.

Innskrenking av frihet liker vi ikke.

Gjør Fremskrittspartiet? Det vil tiden vise.



Labels:

46 kommentarer:

Anonym sa...

Islam er ikke bare en relgion lenger, men en politisk bevegelse. Islam ønsker å gripe hardt inn i menneskers liv. Da må de også tåle at noen ønsker å sette grenser. Det er ikke slik at de en dag kan ha sterke meninger i politiske spørsmål og så den neste dagen påberope seg imunitet.

Anonym sa...

Kjære Petter. Du argumenterer jo faktisk mot deg selv her. At du i det hele tatt klarer å si at FrP bør skamme seg for å vurdere et slikt forbud, mens du i neste øyeblikk innrømmer at det for noen kvinner er tvang er i beste fall uvitenhet fra din side når det gjelder din egen mening. Når du så har innrømmet at for noen kvinner er dette tvang, så klarer du å si at innskrenking av frihet liker du ikke.. Her argumenterer du jo mot deg selv !!! Alternativt så mener du i fullt alvor at det er viktigere at de som ønsker det skal kunne kle seg i burka enn at de som faktisk opplever dette som tvang skal få slippe. Din frihet gjelder altså for de sterke og ikke for de svake. Da kan du spare meg og alle andre for slike ufattelig lite gjennomtenkte utspill der du av gammel vane hyler ut om rasisme og "brune" holdninger fra FrP når det vitterlig er du som har ett menneskesyn som er forkastelig. Faktisk tror jeg at du er enig med FrP i denne saken når du bare får tenkt deg litt om og ikke av prinsipp skal være mot alt FrP står for... Tenk litt før du kommenterer neste gang i det minste så du ikke sitter her og argumenterer MOT DEG SELV !!!

Anonym sa...

Europa er ikke islams annsikt i verden. Folk kan ha den religionen de vil, men ettersom islam er en fremadbrøytende tvangsreligiom, tuftet på tvang og represalier, dog ingen godhet, slik som tilgivelse er fraværende til fordel for hevn, og ære.

I dag er såkalte gale land uten kontroll voldelige sammenstøt, styrt av islam.

Anonym sa...

Så fort Frp sier noe hyler slike som deg ut akkurat den samme smøra. Siden du er så i mot Frp, hva er du for? Er du tilhenger av den gruppen med løgnhalser som styrer landet nå? Da er du jo nærmest for landssviker å regne.

Og for at det er sagt: Islam er farlig for alle andre enn muslimer og må begrenses ellers er det fort gjort at galskapen får overtak.

Så JA til alle tiltak som begrenser islam og NEI til tiltak som uskyldiggjør islam, slik som enkelte politikere og andre hjernedøde forsøker på.

Anonym sa...

Veldig bra anonym kl 1318.
Takk Petter for ditt bidrag til FRP-koden. Mange tror at det er frp som har gjort noe smart, mens det egentlig er slike som Petter som er den egentlige frp-koden. FRP kommer med et konkret forslag til løsning på et problem. Motstanderne svarer med å beskylde frp med frihetsberøvelse, menneskerettigheter, rasisme, likestilling osv. Men de kommer selv aldri opp med noe konkret løsning eller forslag til et erkjent problem.
Da står folk igjen med den ene siden som anstrenger seg for å være mest mulig politisk korrekt, men totalt uten handlekraft (Petter og andre frpmotstandere). Og på den andre siden et Frp som har et konkret forslag vi kan ta stilling til (enig eller ei).

Så hvem scorer på at det er slik sak etter sak??
Kun FRP. Og her har dere også FRP-koden.

Det er regelrett trist å se at det eneste frp gjør er å komme med et forslag, som kanskje i utgangspunktet bare ville hatt 20% oppslutning. Men når slike som Petter har sagt sitt, så får forslaget 60-70% oppslutning, og frp får masse velgere helt "gratis".

Anonym sa...

FRP viser bare at de ikke tolererer intoleranse. Og det er da visserlig bra mener nå jeg!

Anonym sa...

Det som er ei skam er at ein person som Audun Lysbakken kan vere barne og likestillingsminister. Betre å stille eit stort spørmålstegn ved det. Svekker det norske samfunn med at slike som han får slike roller.
Trur ein må begynne å henge seg opp i litt andre enn Frp.

Anonym sa...

Islam er en politisk bevegelse som vil drepe alle ikke-muslimer og ta totalt herredømme over hele verden. Alle skal underordne seg Islam.

Anonym sa...

Satse på FRP får forslaget sitt igjennom! får me tvingt mer innvadrere ut av landet

Anonym sa...

Ironisk at visse personer roper ut om menneskerettigheter når forbud mot burka diskuteres. Hvis dere tenker dere om innser dere kansje at burka er ekstremt diskriminerende mot kvinner. De kunne like gjerne gått rundt med et skilt der det stod: "Jeg er verdt mindre enn menn".

Anonym sa...

og nå er det jo ikke bare frp som vil ha dette forbudet runt omkring i europa,så da må det jaggu være mange rassiter og "brune folk" i mange land!

Anonym sa...

Kan noen virkelig være imot at denne loven treer igang? Kanskje vi nordmenn skal gå rundt med finnlandshetter etc. Jobbet selv på Europris, å de kom inn 3 burkadamer med heldekkende slør, sammen med 3 svære menn med sånne kjevebrekker(ja, det er ikke tull). Å damene putta alt under kjolene sine å spaserte rett ut som ingenting hadde skjedd. Heldigvis tenkte ikke mennene på at de ikke hadde slør, så de ble tatt :) Jeg bare mener ved dette eksempelet at annsiktet ikke skal skjules! Hvertfall ikke når man er ute blant folk!

Anonym sa...

Nordmenn, dere bidrar til å skape flere tullinger som Osama Bin Laden! GI DERE MED DISKRIMINERINGEN AV RELIGIONEN VÅR og rett heller kritiske syn mot deres egne fordomsfulle tanker.

"HIJAB HAR INGEN ANNEN FUNKSJON ENN Å UNDERTRYKKE"
DERE ER NAIVE -.-
TRODDE DETTE VAR ETT FRITT LAND!
MOSKEENE SKAL VÆRE MUSESTILLE, MENS DEN IRRITERENDE KIRKEKLOKKA BORTI HER SKAL FÅ LOV TIL Å FORTSETTE MED DEN INFERNALSKE LYDEN?

HYKLERE!

Anonym sa...

Det humoristiske er at FRP her ivaretar SVs prinsipper om likestilling og kvinners rettigheter, som de ser ut til å fullstendig glemme når de betingelsesløst forsvarer muslimer.

Lurer også på hvordan det å være imot konservativ islam er rasistisk. Jeg har like mye imot slike om de kommer fra Irak, Japan eller er norske konvertitter.

Anonym sa...

Dette er et forslag vi faktisk burde se nøyere på. Det handler om ren A4 diskriminering. Å se at kvinner må dekke seg til for å tekke en pervers mannsjåvinistisk religion er helt absurd i et vestlig demokrati. Dette handler om verdier, og jeg fatter ikke hvorfor organisasjoner som Ottar ikke er de første til å trekke dette fram. Sikkerhet skal også ha noe å si. Man har rett på å vite hvem som ferdes bak lakenet om det så er i en bank eller på en skole. Dette er helt absurd, og Lysbakken er feig som ikke tør å ta dette på alvor. Det er ingen menneskerett Audun å tulle seg inn i en potetsekk. Hvor står dette? Du er like hjernedød som resten av radissene på tinget. blir kvalm

Anonym sa...

Over 77% av leserne på VG nett samtykker med frps forslag om å forby heldekkende religiøse plagg! Det sier sitt og selfølgelig bør ikke frp skamme seg. Leenge leve frp!

Anonym sa...

Endelig, nå er det igang... ;) De har tvunget det frem selv, og har seg selv å takke. No more Mr. Nice guy!

Anonym sa...

"For noen kvinner er det kanskje tvang, mens andre bærer sin burka frivillig og med stolthet"
Du er passe naiv, er du ikke?
Tenk på dette: Det er et FAKTUM at mange muslimske kvinner lever i ekteskap der de blir sterkt undertrykt. Ring et hvilket som helst krisesenter,i en hvilken som helst storby i Norge, og du vil få høre at en stor andel av brukerne er muslimske kvinner.Eller for å si det bedre: En disproposjonal høy andel av brukerne er muslimske kvinner. Et forbud mot burka vil i det minste medføre dette: En undertrykt muslimsk kvinne vil i hvert fall kunne si til sin mann at "vel, det er forbudt ved lov å gå med disse nå...så hvis du ikke ønsker at jeg skal bli arrestert når jeg går for å kjøpe bleier, så får du tolerere at jeg bare bruker hijaben i stedet".
Men så langt har du vel sansynligvis ikke tenkt.
"Bruker sin burka med stolthet". Du kan faen ikke være riktig klok.
Øyvind

Anonym sa...

Ikle deg burka en varm sommerdag og prøv å bortforklare at dett er ren tortur. Åsne Seierstad forsøkte i Kabul og har skrevet om det. Jo raskerer vi får stilt oss steilt opp mot denne soppen jo bedre er det. Hvordan inkluderer og integrerer man mennesker man ikke kan se ??
Din form for liberalisme gir undertrykkerene fritt leide for å utbre sin ukultur som formerer seg som ugress utover hele det engang så frie Europa.

Anonym sa...

Petter, du må være litt av en innavla naiv knøl? Jeg bare spør meg, er det virkelig mulig og motsi seg selv i samme innlegg, samt hevde som "norsk mann" at de muslimske kvinnene bærer burkaen med stolthet!? Jeg blir kvalm av deg Petter.

Petter sa...

Jeg kan ikke se at jeg motsier meg selv. Ja, noen tvinges til å bruke burka - men det må da finnes bedre måter å hjelpe dem på enn å gjøre noe som samtidig straffer de som faktisk ønsker å bruke burka.

F.eks. kalle slike familier inn til samtaler eller på andre måter få dem til å endre holdning.

Ikke vet jeg, men et forbud er jeg prinsippielt imot.

svein Gjelseth sa...

Jeg ser at det står annnym på alle innleg, tør dere ikke stå frem med navn, så hold kjeft. Og hør på Frp. Dem har så rett. Og ikke kom og fortell at muslimske kvinner ikke er undertrykket.

Svein Gjelseth

Anonym sa...

Hvorfor bruker ikke muslimske menn burka eller annen heldekkende pose? Er det ikke likestilling blant muslimer? Damer bruker da buksedress i likhet med menns bruk av dress ellers i verden, -jeg er glad jeg bor i et fritt land.Kvinner og menn som kommer til vesten må da oppleve hvor deilig det er å være fri for eldgamle tradisjoner i hjemlandene. Jeg tenker på kjønnslemlestelse bl.a.(omskjæring) som må være noe av det mest håpløse som praktiseres i 2009. Jeg sjønner at det er vanskelig å få bukt med disse gamle tradisjonene, men både kvinner, menn og ikke minst de unge fra disse landene må arbeide for å få slutt på dette.Påvirke familie og venner i hjemlandet. Vi har trodd på nisser, troll og underjordiske -og hatt en del gamle håpløse tradisjoner her i landet også, -men heldigvis slike ting er utryddet. Vi lever i en annen verden nå heldigvis. Hvorfor holde på tusenårs gamle tradisjoner som ikke kan forenes med vårt levesett i en moderne verden

Anonym sa...

En burka dekker IKKE ansigtet. En burka er å sammenlikne med en nonnedrakt. Skal en nonnedrakt forbys i samme sleng?Jeg gremmes når jeg leser disse hatfulle og diskriminerende innlegg som kun vender seg mot Islam. Vi har religionsfrihet her i landet og den skal vi verne om og være stolte over. Dere snakker om å frigjøre et fåtall av kvinner som bærer burka under tvang, men samtidig fratar dere flertallet retten til frivillig å bære et klesplagg som de er stolt av å bære. Min nabokone er stolt over å bære budnad 17. Mai mens hennes datter bliver tvunget til det. Skal vi forby budnad for at datteren skal bli frigjort fra denne tvang?

Anonym sa...

De farligste individene er faktisk ikke politisk islam, men femtekolonister og nyttige naive idioter av etniske nordmenn i eget land.

Det er de som legimiterer overfallsvoldtekter, voldskriminalitet, tvangsekteskap, kjønslemlestelse og kvinneundertrykking.

De er vår tids quislinger og må ikke komme og syte og klage hvis de selv eller nær familie blir ranet, voldtatt eller drept.

Jo flere muslimer, jo flere krav, de viser masseinnvandringen til andre europeiske land.

Se på Sverige, se på England, det finnes områder der som hvite mennesker nektes adgang og majoriteten av alle voldsoffer er etnisk hvite mennesker.

Våkn opp før det er for sent. Islam er voldens, hatets og undertrykkelsens religion!

Anonym sa...

Selvfølgelig skal den kirkeklokka få klinge alt den vil! Norge er en kristen stat. La det kjome i kirkeklokker. Nå er ikke jeg kristen, og selvom det kanskje ikke virker slik i dette innlegget så er jeg helt for at folk kan tro på det de vil og gjøre som de vil... bare ikke prøv å trykk det på noen andre.

Sier meg imot der kanskje, siden kirkeklokka kjomer slik at alle hører den om de vil eller ei, men kristendommen er faktisk en del av norsk kultur. Sånn er det bare.

Jeg synes det er flott at det kommer innvandrere til Norge, men kanskje det skal begrenses litt slik at de som allerede er her får mulighet til å bli mer intregert i samfunnet?

Da tenker jeg litt på språk og slikt, flytter du til norge så har'u jaggu meg å lære deg norsk også, og respektere ting slik det er her. Vi går ikke rundt i prestekjortler, nonnedrakter, etc etc i gatene, hvorfor skal de?

Sier ikke at de skal bytte religion selvom de kommer til Norge, bare respektere hvordan ting er her. Ellers så kunne de vel blitt hjemme der alt var slik de ønsker at det skal være`?

Norge er nok et av de landene som er mest politiske korrekte på så å si alle områder, alle skal da få lov til alt uten noen konsekvenser fordi det kan fornærme en eller annen. Virker ikke det ganske idiotisk?

Oppsummering: Norge er en kristen stat. Kristne i Norge bærer ikke religiøse plagg. Jeg synes at de som kommer hit skal respektere at slik er det her, eller dra hjem.

Blir som andre enn Norske flagg på 17 mai, og nasjonal sangen på urdu... Hallo? Du er i Norge..

Forresten: "Virkeligheten er at det overveldende flertallet av muslimer i Norge ikke bruker disse plaggene, sier likestillingsminister Audun Lysbakken." Da er det veldig mange muslimer her...

Anonym sa...

Rart at å tro på eventyr og fantasi fortellinger designet kun for å undertrykke den "gemene" hop skaper så mye krig og uro, rasehat og forskjellsbehandling enda pr. idag...bare undrer, alle bøkene koranen, bibelen o.l. er bra bøker, om en lever etter filosofien på en måte, det å være et godt medmenneske altså (!) for all del, men tror det er på tide og våkne opp og forby organsiert religion å gå videre med alle under en himmel? Folk får tro det de vil, men hallo folkens, bevisene ligger da vitterlig til rette for å betvile det meste av det kirke, islam og en haug andre messer om, skal man tro på Smiths venner liksom? Livets Lys, Jehovas Vitner...uff nei, fryser nedover ryggen her jeg når jeg ser hva som skjer i "religionens" navn her i verden. Men tror ikke det blir noe bedre før VI (underforstått ALLE) sier stopp!

PC sa...

Islamiseringen av Europa!
http://www.youtube.com/watch?v=_nxHgxndeR8&feature=related

Anonym sa...

Tror mange av dere misforstår. BURKA er ingen religiøs plagg, den har hvert i midøsten lenge før Islam oppstod, det er mer kultruelt ting.
Det er bare så trist hvor negativ dere ser på Islam. Jeg vet at det finnes dårlige MUSLIMER, akkurat som det finnes dårlige KRISTEN. Men det betyr ikke at alle milloner av Kristene og muslimer er sånne. Det må skilles mellom ISLAM og MUSLIMER. Jeg ber dere ta nærmere titt på Islam. Handlingene til muslimer samvarer ikke med selve Religion. Ikke spør andre muslimer om Islam, tenk og utforsk selv. jeg er sikker på dere får en annen bilde av Islam. Men husk Islam er her for å bli. Det vil ikke forsvinne over natten. 1,5 milliarder muslimer i dag i verden, hvordan kan dere dømme alle under en kam, nur par tusen av 1.5 milliarder muslimer gjør onde gjerninger, det bare det dere legger vekt på!

Anonym sa...

Anonym 01:13 her har noen virkelig gode poeng!

Uansett hva stygt man sier om Muhammed og islam, så er det antakelig riktig og islam som ideologi er ikke bra for Europa. Men det er faktisk ikke så mange muslimer som virkelig kjenner til denne historien. De har som regel bare hørt en rekke bortforklaringer og vakre historier uten særlig sannhetsgehalt. Derfor er det ganske vesentlig at de som på død og liv skal tro på en gud ikke blir fortalt mer enn nødvendig. Da vil de søke til det i koranen og hadith som samsvarer med dems verdier og islam vil være ugjenkjennelig fredelig. Å gå i en moskè og bli tutet hodet fullt om dems plikter er mange hakk værre. Da får de se den sanne islam. Men igjen, det kan være vel så viktig å la muslimer lever i den troen at Muhammed var en snill mann selv om vi veit han ikke var det.

Mvh Spaceman Spiff.

Anonym sa...

Har dere ikke hørt om og respektere andre s tro eller jævla apekatter.

Anonym sa...

Veldig inteligent innleg, men respekt...det er en selvfølge

Anonym sa...

De som ikke støtter Frp i dette er for kvinneundertrykkelse!! Ingen vits i å diskutere dette. Regjeringskameratene er for feige til å innrømme det! Da slipper de å gjøre noe med det!

Anonym sa...

Da må de par tusen onde muslimene være samlet i Noerge , fordi langt over to tusen muslinger er dømt for forbrytelser som kan karakteriseres som onde .

bilo hamed sa...

FRP = ALT ANNET ENN SUNN FORNUFT..........
Jeg hadde ei religions lærer som var kristen på videregående.
Hun kledde seg på samme måte som ei nonne,altså heldekkende,lik muslimske kvinner.
Hadde det vestlige samfunnet og ikke minst FRPere faktisk prakisert sin religion,så hadde vi ikke engang hatt denne typen utspill
om å fjerne heldekkende religiøse plagg som burka og Islam fiendlighet generelt.
Vi ville hatt det bare godt av om nordmenn faktisk praktiserte sin ``offisielle``religion i den grad at vi ville fått mye mer tolerante mennesker.
Det vestlige samfunnet er bygd på demokrati.
Altså er man kristen bare ``offisielt``.
Vel hvis man skal forby hijab eller burka, så må man også forby måten nonnene kler seg,
og forbyr man måten nonnene kler seg,så er man i kollisjon mot seg selv.
Da er min konklusjon:om den norske staten bestemmer måten vi kler oss på så
lever vi i hvertfall ikke i demokrati.

Rune IV sa...

Dem går ikke langt nok. Forby Islam å send them ut av landet. Religionsfrihet med små modifikasjoner er tingen. Dette er eneste måten å stoppe snikislamiseringen, som nå forgegår.

Anonym sa...

Leste jeg korrekt? Dialog? Lolwhaaat? "Du, den derre gamle kulturen deres, kan dere ikke droppe den her i Norge da? Pliis?". For noe fjas.

Faisal Aden får huske at menn ikke står bak nonner og tvinger dem inn i kloster. Selv om du har sett en kristen og heldekket kvinne er det langtfra en kristen norm her i landet. I muslimske kulturer er det langt mer normalt. Du og kvinnene kan si de gjør dette med stolthet, men svært mange vil få et helvete uten like om de "velger" den bort.

Sammenligningen med noe så utvanna som kristendommen faller på steingrunn.

Og takk hvem som helst for at vi ikke "praktiserer vår religion" på en slik måte.

Anonym sa...

Leste jeg korrekt? Dialog? Lolwhaaat? "Du, den derre gamle kulturen deres, kan dere ikke droppe den her i Norge da? Pliis?". For noe fjas.

Faisal Aden får huske at menn ikke står bak nonner og tvinger dem inn i kloster. Selv om du har sett en kristen og heldekket kvinne er det langtfra en kristen norm her i landet. I muslimske kulturer er det langt mer normalt. Du og kvinnene kan si de gjør dette med stolthet, men svært mange vil få et helvete uten like om de "velger" den bort.

Sammenligningen med noe så utvanna som kristendommen faller på steingrunn.

Og takk hvem som helst for at vi ikke "praktiserer vår religion" på en slik måte.

Anonym sa...

ER så møkka lei av at vi må stille alle andre (les: fremmede) i bås. Enten vi er fra Norge Eller feks. Somalia så er vi så fryktelig opptatt av alt det fæle "de andre" mener om oss. "Alle" muslimer er ikke terrorister, og "alle" nordmenn er ikke rasister. Jeg har mange venner med forkjellig relgion/tro
og vi kjenner oss ikke igjen i det som politikerene beskriver.
Jed bor i Drammen hvor ca 20% av innbygerene er av ikke vestlig bakgrunn, mens kansje så lite som 3-5% av de over 30 år er eller føler seg intrigert. De som jeg, rister oppgitt på hodet over den feilslåtte innvandrings politikken som føres her på berget.
Det å tildekke seg, være deler eller hele kroppen handler mye om anstendighet i islamsk tro. Det som er vanskelig å diskutere er om man dekker seg til av troen/skikken sin, eller om det er av tvang. Blir det riktig å forby feks. burka for at de som bruker det med tvang skal slippe, mens de som vil gå med det frivillig skal bli nektet?
Roar

Anonym sa...

Islam er ingen religion, men et fullstendig system med religiøse, juridiske, politiske, økonomiske og militære komponenter hvor den religiøse komponent kun er et dekke for alle de andre. Islamisering skjer når det er tilstrekkelig mange muslimer i et land til å agitere for sine såkalte ”religiøse rettigheter”, gjerne under dekke av religionsfrihet, men når politisk korrekte og kulturelt ulike samfunn enes om muslimers ”rimelige” krav på sine ”religiøse rettigheter”, får man samtidig alle de andre komponentene slik nissen følger med på lasset.

Muslimske propagandister anstrenger seg for tiden meget for å reintrodusere islam for vestlige samfunn som en fredsreligion som avviser vold, og en av teoriene de forsøker å selge inn er at ideologiens navn, islam, impliserer betydningen ”fred”, som på arabisk er Salam.

Imidlertid er islam og Salam to inkongruente ord uten felles grunn, verken i navn eller innhold. Ordet islam, som betyr ”underkastelse”, er avledet fra infinitiven Salama. Dette gjelder også Salam som betyr ”fred”, og verbet Salima som betyr ”å være reddet” eller ”å flykte fra fare”. En av disse avledningene fra infinitiven Salama betyr ”slangebitt” eller ”barking av lær”. `Hvis derfor ordet islam skulle ha noe å gjøre med ordet Salam, dvs. ”fred”, betyr det at det også må være beslektet med ”slangens bitt” eller ”barkingen av læret”?

Muhammed avsluttet alltid sine brev til konger og ledere i omkringliggende land og stammer hvor han ba dem overgi seg til hans autoritet og tro på ham som Allahs sendebud med følgende to ord: ”Aslim. Taslam!” Skjønt disse to ordene er avledet fra samme infinitiv Salama, som er Salams rot, impliserer ingen av dem ”fred”. Setningen betyr: ”overgi dere og dere vil være trygge” eller ”overgi dere eller dø.”

Koranen og andre islamske bøker som Al-Hadith og Al-Sira, dvs. Muhammeds liv, er fulle av dokumentasjon som beviser at uten vold ville islam ikke ha eksistert, overlevd til idag og som fortsatt tror på vold som prinsipp og levemåte. Forholdet muslimer seg imellom og mellom dem og alle andre nasjoner har alltid vært og er fremdeles basert på vold.

Et godt eksempel kan være Al-Riddah krigene, dvs. ”krigene mot apostatene” (dvs. frafalne fra islam), som begynte umiddelbart etter Muhammeds død (632). To år brukte den første kalifen, Abu-Bakr, på å tvinge stammer som i lettelsen over Muhammeds bortgang falt fra islam tilbake i islams jerngrep, kriger beordret ikke bare av den første kalifen, men også Muhammed. Koranen er klar på at frafalne straffes med døden (Al-Nisaa 4.89). Muhammed sa også, som gjenfortalt av Al-Bukhari, ”Hvis noen – en muslim – faller vekk fra sin religion, drep ham”. Koranen beordret også disiplene til å bekjempe alle nasjoner inntil de enten overga seg til islam, betalte Jizya (skatt frafalne måtte betale), eller møtte døden (Surat At-Tauba 9:29) og i samme Sura, vers 5, fastslår Koranen; “Bekjemp og slakt hedningene uansett hvor du måtte finne dem og grip dem, omring dem og vent for dem på alle tenkelige vis…”

I sin bok: End of Faith, Religion, Terror and the Future of Reason lister Sam Harris opp 59 suraer fra Koranen, og konkluderer så på side 123:

”På hver eneste side instruerer Koranen den observante muslim til å forakte ikke-troende. På hver side forberedes grunnen for religiøs konflikt. Enhver som kan lese passasjer som de siterte og som fremdeles ikke ser forbindelsen mellom muslimsk tro og islamsk motivert vold bør antakelig kontakte en nevrolog.”

Med Fort Hood friskt i minne, turde ikke komme overraskende at ideologi, religiøst motivert eller ei, kan være drivkraft for vold og hvorfor lar en systematisk kritikk av Koranen og islam vente på seg? Kun EU reserverte seg mot FNs siste resolusjon til avstemming; en resolusjon med utelukkende to formål: å kjøpe seg husfred på bekostning av menneskerettigheter og ytringsfrihet!

Anonym sa...

Jeg er ikke Frp-tilhenger, men av og til sier de likevel det som flestparten av det norske folk går rundt å tenker på, men som av frykt for å bli kaldt rasiter ikke tørr å si høyt.
Men jeg kan bare si " Den store faren i verden er ikke menneskers ondskap, men de gode menneskers taushet" !

Anonym sa...

Ser at det er mange uvitne tullinger her som frykter islam og derfor sprer løgner. Har en ting å si til dere få mer kunnskap før dere spytter ut kvalme!!

Jeg syntes det er for dumt at FRP skal bestemme hvordan folk skal gå kledd. FRP liker å lage drama de vet nøyaktig hvor de skal starte. De har sine grupper å tråkke på.. islamfrykt er øverst på agendaen derfor trekker de folket til seg med å komme med idiotiske uttalelser.
Slutt å vær så sauer få opp øynene! Ingen har planer om å ta over Norge... pust ut og len dere tilbake!

Anonym sa...

Det jeg synes er vanvittig, er at den "oppegående" SV-politikeren sier at den flokken med muslimer vi har her i landet, går med religiøse plagg FRIVILLIG!
Eneste grunnen til at de går med disse plaggene er fordi kvinnene ikke skal vise for mye hud eller av seg selv generelt. Hvis ikke kan kvinnen, etter loven, bli voldtatt uten konsekvenser, og dette er det Sharia-lovene (menn) som bestemte for lenge siden! Det er så vanvittig tankegang som det går an å ha!

Synes det er på sin plass at disse folkene tar til fornuft og følger lover som tilpasses VÅR tidsalder, og som ikke ligner de VI hadde under middelalderen!

Anonym sa...

For dere naive retards som ikke har noe som helst peiling på hva dere skriver om med unntak fra direkte kopi av det vg skriver om, dere er som en gjeng sauer som følger alt det negative massemedia skriver om som om dere er 5 år og blir fortalt av en 10åring hvordan ting fungerer, Disse plaggene startet MENN å bruke i afrika pga kultur. Så begynte kvinner å bruke dem i asia pga kultur. Det var altså en kulturell måte å kle seg på.

Greit nok at det er vanskeligere for kvinner som ikke vil bruke dem å slutte pga undertrykkelse eller frykt for mannen, men disse plaggene startet som en kulturell ting og kultur er ikke noe man bare fjærner, det forandres, noen ganger tar det litt lang tid, men det er absolutt ikke ytringsfrihet å lage forbud mot disse plaggene.

Det som ville vært ytringsfrihet er å hjelpe de som ikke vil bruke dem, samtidig som de som vil, får lov til å bruke dem. Det er nok litt vanskeligere enn å bare lage et forbud, men når det land påstår at det er ytringsfrihet så skreves det faktisk at de har det. Hva blir ellers så stor forskjell på det landet og nettopp de landene som kritiseres for å ikke ha det?

De fleste land i Asia har ikke kommet så langt som De vestlige i utviklingen, men det betyr dermed ikke at de ikke jobber for ytringsfrihet, bare at det tar litt lengere tid. Hvordan var Norge for noen hundre år siden? Hvordan var Norge da de kastet ut alle jødene? Norge har kommet lengere enn mange asiatiske land idag, men det betyr ikke at de asiatiske landene ikke vil komme på det stadiet etterhvert også, ha en forståelse for at ting tar tid. ikke alle land er like raske til å utvikle seg og noen trenger litt mer tid.

Forståelse for hvordan ting er, fungerer og vil bli, er noe Norge og Vesten generelt ikke har noe kjennskap til og istedenfor å jobbe med det, så er det selvfølgelig lettere å slenge dritt om alt mulig istedenfor å få en kunnskap for det :)

hanyoumaru sa...

mennesker er lette å manipulere. men det er da ingen grunn til å gå så langt. hvor går grensen for hva man kan si for tiden? det virker som historien om "fritt ord prisen" endret sammfunnet. snart får vi høre om flere som går imot alt de bare kan anklage folk for. hvis vi fortsetter i denne rettningen kommer man snart til å bli anklaget for å bli født. og jeg avslutter med en advarsel til de som tror på dette våset: "byens bånnslam lever i skyggene, og slår til når de finner det godt.".

Anonym sa...

"MOSKEENE SKAL VÆRE MUSESTILLE, MENS DEN IRRITERENDE KIRKEKLOKKA BORTI HER SKAL FÅ LOV TIL Å FORTSETTE MED DEN INFERNALSKE LYDEN?
HYKLERE!"
Du, din frekke faen. Du er i NORGE nå, ikke jævla Yemen! Du fikk LOV til å komme hit. Du er GJEST! Hvor er ydmykheten din, takknemligheten din? Hvis en gjest kommer inn i ditt hus og oppfører seg frekt og begynner å forlange å FÅ ting, kaster du han ikke ut da?
Føkk, føkk, føkk ass, det er når vi leser sånne ting som du skrev at nordmenn begynner å kjenne hatet vokse i magan. Det virker som om hele verden har glemt at vi europeere faen meg fant opp etnisk rensing.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .