Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Hva gjør du nå, Støre?

torsdag 3. desember 2009

I dag ble de to nordmennene i Kongo dømt til døden for annen gang for noe de høyst sannsynlig ikke har gjort. Dommeren i Kongo hevdet samtidig at de to var spioner utsendt fra Norge og dømte den norske stat til å betale 500 millioner dollar i erstatning!

Dette er ren kriminalitet og korrupsjon. Norske myndigheter må komme på banen! Ikke bare for å hjelpe to norske statsborgere i nød, men også for å svare på de latterlige anklagene.

En slik dom mp vel regnes som en fiendtlig handling, og Norge må revurdere sitt forhold til dette landet. Minimum bør all eventuell u-hjelp opphøre og man må kreve en forklaring fra kongolesiske myndigheter.

Utenriksminister Støre, hva skal du gjøre????



Labels:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Støre han skal hente dressen på renseriet for han skal på fredsprisfest..Ærlig talt han er for diplomatisk rett og slett.Snart kommer uttalelsene igjen,Norge er ikke part i denne saken osv.Kongo får ikke en dollar av Norge i erstatning,men bistand derimot det er en annen sak.Tror allikevel at alt kommer til å løse seg etterhvert, på diplomatisk vis,frem til da så får vi vente.Lett å si med tanke på at det sitter to unge,uskyldige menn i Kongo.

Anonym sa...

jo det skal æ si deg, vi klør han oddmund-homo på ballene og setter en strek barnehagen i kongo og jeg er så jævla lei av og høre dette tullet! bomb hele kongo

Anonym sa...

JAUJAU, jeg tør ikkje tenke på hvor mye dette kongo tullet har kostet for norge fra dag en, tør ikkje regne på det engang.

Anonym sa...

Uskyldige? Hvem sier at de er uskyldige??

Mulig de ikke er skyldige i drap, men de er jo tydeligvis skyldige i mye annet rart. Herregud, de sprang jo rundt med ulovlige våpen, tror du virkelig de er 100% uskyldige... Mordere eller ikke?

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .