Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Er svineinfluensaen noe å bekymre seg for?

fredag 14. august 2009

Svineinfluensa. Bare navnet er litt skummelt. Svin, griseri, sykdom.

Titusenvis er smittet over hele verden, mange har dødd. Men det samme gjelder alle de andre influensaene som dukker opp med jevne mellomrom. Media har tatt godt tak i svineinfluensaen, og det har nok sikkert bidratt til å skape mer frykt blant folk. På den annen side sier seks av ti nordmenn nei takk til å vaksinere seg. Det tyder jo på at folk kanskje er mer jordnære enn journalistene som skriver skremselsartiklene om svineinfluensaen.

Eller er folk dumdristige som ikke vil vaksinere seg? Er dette faktisk en mye større fare enn folk flest er i stand til å fatte? Det er blitt hevdet at frykten for vaksinen, som i følge eksperter er helt ufarlig, kan føre til større problemer fordi flere blir smittet. På den annen side ser sykdommen ut til å være i tilbakegang i følge Folkehelseinstituttet.

Hva tror du? Farlige greier eller overdrevent hysteri?

Stem gjerne i boksen øverst til høyre!




Labels:

1 kommentarer:

David sa...

Nei, svineinfluensaen er ikke noe å bekymre seg for, bare ren skremselspropaganda! Jeg mener at media overdriver ganske mye, og jeg er litt kritisk til den statistikken over hvor mange som har blitt smittet rundt i verden. Hvordan kan man vite om en person som har vondt i kroppen, hoste, hodepine osv.. er symtomer på svineinfluensa? Vanlig influensa har jo også mange av de samme symtomene, og det har andre sykdommer også. Helsepersonalet bør nok sjekke litt ordentlig etter og tenke seg om før de vet at det er svineinfluensa.

Det er riktig at det er mange som har blitt smittet av svineinfluensaen, og at influensaen er et faktum men om den kom fra en grisegård i Mexico eller ble laget på en lab, det vet jeg ikke noe om.

Vaksinering er jeg også imot, og skal aldri ta den tamiflu vaksinen. Jeg tror at vaksinen i seg selv er mer farlig enn selve svineinfluensaen, og da forstår jeg godt at mer enn 50% av den norske befolkning ikke vil ha vaksine heller.

Spis riktig mat, få nok søvn og nok vitaminer som D vitamin, A vitamin og spis vitløk...osv så vil du ha et godt immunforsvar i langt tid framover, og du vil du ikke bli syk selv om du har blitt smittet.

Boost opp ditt immunforsvar med hailever olje! Det er en god idè og du vil leve lenge. Sjekk ut og kjøp billig hailever olje på www.immunbooster.no

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .