Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Skattelistehelvete

onsdag 21. oktober 2009

Skattelistene på nett.

Liker det ikke i det hele tatt.

I verste fall hjelpemiddel for skurker, i beste fall billig moro for nabokjerringa.

Æsj og fysj.

Hva synes du?



Labels:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig, folk skal da ikke kunne ha innsyn i andres privatøkonomi. Det er invandring i privatlivet. Ikke nok med att kriminelle kan bruke informasjonen, men hva med de som faktisk syns det er flaut å tjene så lite? Det kan være skadelig sosialt også. Vern om vårt privatliv, slutt å legg ut informasjon ingen har noe med på internett.

Sanna sa...

Enig med deg i det!
Dette er triste saker! Fødselsår og privatøkonomi legges ut for allmenskue på nett.
Dette er private ting som mange vil ha for seg selv! Utrolig at det går an! Jeg trodde vi levde i et land hvor vi kunne bestemme selv.

Anonym sa...

Har man gjort det dårlig et år så smøres det utover til slekt og venners innsyn. Det er rett og slett en ekstremt frekk holdning fra skattemyndighetenes side. De som skal og trenger å vite hva folk tjener får uansett de detaljene de trenger. Nabon har ikke behov for å vite allt om min privatøkonomi. Dette er for drøyt og bør stoppes for det har absolutt ingen reell samfunnsverdi. Tanken var kanskje god da dette startet, men i praksis er dette skikkelig tyggis under skoa.

Anonym sa...

jepp, kan ikke se at dette er annet enn sosialistisk spy

Anonym sa...

Argumentet om at innsyn er nødvendig for tillit er blank løgn. Andre land uten tilsyn erfarer ikke manglende tillit til skattesystemet. Vi stoler på mange andre offentlige institusjoners arbeid uten et slikt innsyn. Dessuten er informasjonen i skattelistene altfor liten til at man kan foreta kontrollberegninger for å kontrollere skattemyndighetene, slik de røde partiene hevder. Dette er bare et vikarierende motiv. I virkeligheten ønsker de røde partiene offentlige skattelister for å fremme misunnelsen i samfunnet. For en misunnelig velger er en rød velger. Dette er med andre ord en ondskapsfull måte å skaffe seg flere velgere på.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .