Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Ikke-nyhet at flere får svineinfluensa i kulda

fredag 6. november 2009

Svineinfluensa. Bare navnet er litt skummelt. Svin, griseri, sykdom.

Vinter. Et annet skummelt ord. Kaldt, mørkt, forkjølelse.

Legger man sammen svineinfluensa og vinter så skal det ikke mye til før man kan anta at flere blir smittet nå som kaldværet kommer. Og da er det vel ikke unaturlig at med flere smittede følger flere dødsfall. Skumle vinteren!

VG og WHO går nå ut og lager en stor skremmesak av dette: Flere smittes når det er kaldt og da kommer flere til å dø!!! Men er dette egentlig noe nytt?

Titusenvis er smittet over hele verden, mange har dødd. Men det samme gjelder alle de andre influensaene som dukker opp med jevne mellomrom og spesielt om vinteren her til lands. Media har tatt godt tak i svineinfluensaen, og det har nok sikkert bidratt til å skape mer frykt blant folk.

Fremdeles er det mange som ikke vil vaksinere seg mot svineinfluensa. Kanskje de nøyer seg med å knaske Tamiflu dersom de skulle bli syke. Er folk dumdristige som ikke vil vaksinere seg? Er dette faktisk en mye større fare enn folk flest er i stand til å fatte? Det er blitt hevdet at frykten for vaksinen, som i følge eksperter er helt ufarlig, kan føre til større problemer fordi flere blir smittet.

Så kanskje det er lurt å vaksinere seg mot svineinfluensa, men det er ingen grunn til å sperre seg selv inne hele vinteren.

Hva tror du? Farlige greier eller overdrevent hysteri?





Labels:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det største problemet er at alle hypokonderne hindrer folk med reele plager å få hjelp.

Lurer på hvor mange liv disse svake sjelene kommer til å koste her til lands. Sannsynligvis langt fler enn svineinfluensaen....

Anonym sa...

Etter alt jeg har nøstet opp av informasjon om GlaxoSmiths svært helsefarlige vaksine, vil jeg fortsette å spre informasjon ut til barn, unge og foreldre om hvor direkte livsfarlig denne vaksinen er!

http://www.myfoxdc.com/dpp/health/101309_woman_disabled_by_flu_shot_reaction_dystonia

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/svineinfluensavaksinen-%e2%80%93-et-uklokt-valg/


Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet BRP
og HULK org.
http://www.hulk.no

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .