Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Toppen av ironi?

torsdag 5. november 2009

Drapene på militærbasen i Texas er forferdelige og fryktelig triste for alle involverte.

Men er det ikke også litt ironisk at USA, som har sendt ut tusenvis av unge menn for å redde verden fra "terrorister", og som kanskje som et resultat av dette ikke har blitt angrepet av "ekte" terrorister som Al Qaida, nå blir åsted for terrorangrep fra sine egne soldater? Kanskje fordi de har fått krigstraumer av å sloss mot "terrorister"?

Hvor mange liv har krigen mot terror egentlig spart?

Jeg tror de er godt i minus.



Labels:

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor blander du inn islam i dette? Har Islam noe med dette å gjøre? (på "Labels")... Det er kanskje ikke så rart når så mange "muslimer" misbruker religionen... Men synes det er galt å sammenligne Islam med terror :/

Anonym sa...

Gnom

Anonym sa...

En av gjerningsmennene het
major Malik Nadal Hasan ..

Say no more....

Dette er nok en bevisst og planlagt terrorhandling...

Anonym sa...

Alle religiøse mennesker er terrorister på en eller anna måte.

Anonym sa...

Det er ikke en terror aksjon når en person går amok på en skole/kjøpesenter/militærbase. Og hva i huleste satan har dette med Islam å gjøre?

Anonym sa...

Major Malik er jo et musilmsk navn!!! Nok et eksempel på islamsk terror mot USA. Nyheten burde vært: En terrorist på oppdrag fra Al-Qaida infiltrerte den amerikanse hæren. Etter å ha overlevert viktig etterretning til Al-Qaida ble han avslørt av amerikanere. Før de fikk fatt i ham gikk han til angrep. I skuddramaet ble han drept mens en av hans sammensvorne ble tatt mens den andre klarte å rømme. Det er nok altfor flaut for den amerikanske hæren å innrømme at en terrorist klarte å infiltrere dem og drepe 12 av deres soldater. Dette viser at trusselen fra Al-Qaida som Bush pratet om er valid og vi må være årvåkne og strenge når det gjelder vårt egen militær og politivesen. Muslimenes snikislamisering av Norge er jeg lei av og enda mer lei er jeg av våre politikernes naivitet. Det fins mange muslimer i vårt militærvesen i dag. Alle disse er potensielle terrorister og mange av de er sikkert spioner. Halo Norge. Skal vi våkne???

Anonym sa...

Gjerningsmannen var muslim, men født og oppvokst i USA.

Han var ikke glad for at han skulle sendes til Irak og har helt siden 9/11 prøvd å komme seg ut av miletæret. Han mente at muslimer burde reise seg imot alt det som skjer i Afghanistan og Irak.

Denne fredlige muslimske relgionen er merkelig!

Anonym sa...

Trenger vi muslimer i de vestlige lands militærstyrker! Nei! Får minne dere på at en muslim er en muslim uansett om han er amerikaner eller nordmann. Å være muslim er altoverskyggende. Gjerningsmannen var en ”vestligfisert” muslim med jordanske foreldre. Uansett hvor forsiktige vestlige etterretningskilder er med å følge trender og prøver å unngå at 2.og 3 generasjons muslimer ikke er tilpasset vestlige ideer om menneskerettigheter, likestilling og en velfungerende rettstat; så er det vanskelig å forhindre og gardere seg mot - at muslimer flipper over i religiøs ekstase og finner ut at nå skal de tilbake til de muslimske røttene sine. Lisa

Anonym sa...

Flere muslimer har drept 8 i Florida!

Anonym sa...

Vi vet alle hva halalslaktning av dyr er? Slakteren må si noen ord fra koranen for og ”lovliggjøre” dyreslaktingen. Slakteren sier ”allah akbar” før han dreper dyret.
Halalslaktingen foregår altså etter samme oppskrift/prinsipper - som Hasan gjorde i Fort Hood - for å bruke juridiske termer; slakteren legitimerer en avliving av levende vesener - ovenfor sin gud.
Med andre ord en lovliggjøring av drapene ovenfor Allah. Dette gjorde muslimske Hasan, ved å påkalle Allahs navn i forbindelse med nedslaktingen av soldatene på Fort Hod, og i høyeste grad viser det at handlingen er religiøst motivert. Hasan sa ”allah akbar” og skjøt med et beregnende blikk i følge vitner. Det beviser at han utførte dåden i ”allahs” navn.
Hasan utførte en bevisst slakterhandling, og med en kalkulert risiko om at han selv kunne stryke med - gjorde han udåden om til sin fordel - ved å utgi den i en religiøs innpakning.
Dette gjorde Hassan etter religiøse ønsker om og helgarderte seg til en direkte vei til paradis?? Veien til paradis trodde Hassan at han sikret seg via den (private?)”jihaden” (krigen) han startet på Fort Hood i ”Allahs”navn.

Saddam Sultan av Iran

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .