Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Mølla Kreket må ut

tirsdag 24. november 2009

Nå vil mulla Krekar opprette en stat med en viss Osama bin Laden som sjef (VG).

Hmm... Hvor har jeg hørt det navnet før...? Bin Laden...?

Å ja! Det stemmer, det var han som stod bak 11. september!

Krekar, offisielt stemplet som "fare for rikets sikkerhet" sitter fremdeles hjemme i stua si i Oslo og lirer av seg sitt terroristiske budskap (Når han ikke lovpriser Norge. En kompleks mann.).

Han må jo virke som en magnet på islamistiske ekstremister. Snart kommer de nok i hopetall for å være sammen med dette orakelet og da kan vel Krekar og Osama opprette sitt lille kalifat et eller annet sted mellom Oslo S og Ekeberg.

Justisministre, politimenn og UDI-mennesker, vær så snill og finn ut hvem av dere det er sin jobb å sette denne mannen i fengsel eller enda bedre: på første og beste fly ut av landet.

Takk.



Labels:

13 kommentarer:

Anonym sa...

eg må innrømme at jeg ikke fatter hvorfor han har så lyst å være her i landet vist han ser så ned på oss og våre verdier. Jeg er vanligvis ganske støttene til muslimenes sak og deres frustrasjon over vestens handlinger. Men når det går over til forakt mot oss troløse da kan det bare være. Send han rett tilbake: dødsstraff eller ikke!

Hilsen en som har tattoo med infidel" på armen :-)

Anonym sa...

ADESTE INFIDELIS!!!!

Anonym sa...

Nå er nok, nok! Send Krekar kreket ut, a.s.a.p!!! Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens.
http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

Anonym sa...

Synd at ikke andre vestlige land reagerer på at Norge holder en terrorsitleder som i sin organisasjon har ledet masakre og terrorhandlinger, og som av U.S.A ansås å være bindeledd mellom al-Qaida og Saddams regime under vår beskyttelse. U.S.A går kraftig inn for krigen mot terror, mens vi beskytter en av terrorlederne...Det virker ikke som at det er noe tak i politikerne som sitter i Soriamoraslottet sitt, men andre land må vel kunne reagere og "pushe" litt på ???

Anonym sa...

Har tenkt over dette med Krekarn. Ettersom ingen land vil handvalkes med han, var det kanskje en ide å sende han opp i satelitt i bane rundt jorda.

Anonym sa...

ANDre vestlige land gir langt faen i norge..

hvor dum er du egentlig?

FYFAEN folk i landet er helt på trynet!

Anonym sa...

Jepp, Norge kan bli en muslimsk stat over natta med den regjeringa vi har. Det er jo ikke mulig å sende han ut.. han kan jo bli drept..uff så skrekkelig..stakkars mann da. Hadde nok blitt fakkeltog hvis han ble tvangssendt, han er jo bare så koselig og helt ufarlig. Den rødgrønne regjeringa har jo også sørget for å nedbemanne forsvaret, så det er jo fritt frem for hvem som helst som har lyst på oljeverdiene våre.

Anonym sa...

Islams 5 kolonner for invasjon av Norge

1. Arbeidsinnvandringen på 70′tallet
2. Asylsøkerene
3. Familieinnvandring
4. Nye generasjoner
5. Sosialistisk Venstreparti

Anonym sa...

Å bli ferdig med krekar for godt tar kun noen få sekunder og koster maks 5 kr.
Men stoltenberg og andre regjerings medlemmer har pin koden til statskassa. Det er våres penger de bruker på det kreket.

Anonym sa...

Vi har ytringsfrihet og lover som skal hjemle straffereaksjoner og utsendelser. Slik fungerer en rettstat.

Jeg ønsker ikke å fremme et rettsløst samfunn basert på en innbilt trussel - terrorisme. Terrorisme var inntil 911 en strategi og er nå blitt "en gruppe ulovlig stridende".

De fleste terroranslag rammer ikke den vestlige, men den muslimske verden.

Anonym sa...

Land i Midt Østen som ikke har sharia som eneste lovbok, mener at vesten generelt og Skandinavia spesielt har en tendens til å skjule muslimske terrorister - med referanse til menneskerettighetene.
Egyptiske myndigheter for eksempel - er helt forskrekket over hvor fjollete vesten handler i sin iver på å skjule terrorister. Det beste er om myndighetene i Egypt, Jordan, Irak og Marokko hadde fått kloa i terroristene. Da hadde de garantert blitt et hode kortere i løpet av kort tid.
Send Krekar til Irak og la myndighetene der ta seg av mannen!
Lisa

euqid sa...

Bin Laden sto bak 911 sier du? Hmmm. Merkelig at han ikke er ettersøkt av FBi for det? Grunnen er at FBI ikke har fnugg av bevis mot mannen. Men ettersom du er så skråsikker har kanskje du bevis? Eller er du bare et vellykket hjernevasktilfelle?

Merker meg også at du tydeligvis synes en rettstat er noe herk ettersom du ønsker å fengsle folk i Norge uten lov og dom?

Tør jeg spørre om IQ'en ligger over eller under 100? Hvor mange terrorangrep har krekar organisert i alle årene han har bodd her hittil? Hvor mange mål i Norge er angrepet av terrorister noensinne? Svaret på begge er null!!! Du er en idiot som går rundt og frykter ting som aldri kommer til å skje, og ser ikke de ekte problemene...

Anonym sa...

Krekar har vært i Norsk rett og blitt frikjent for anklager. De kan ikke bevise han er terrorist. Han har heller ikke brutt norsk lov. Hva med vi som fordømmer han, er vi alltid så lovlydige?

Ps.: ikke kjenner jeg Krekar, ikke er jeg religiøs, og ikke tror jeg på -ismer.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .