Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Ikke rart at flere dør i Norge

mandag 9. november 2009

Flere smittes og flere dør av svineinfluensa i Norge enn i Sverige. Sverige har dobbelt så mange innbyggere, så mye tyder på at noe er riv ruskende galt i Norge. Og det er det.

Det er noe galt med myndighetene her i landet. Ikke vet jeg om de inkompetente eller late eller kanskje bare har hatt uflaks, men nå er det engang slik at vaksinen mot svineinfluensa ikke er i nærheten av å nå ut til hele folket så fort som den burde. Selv om pengakista er full. Nå spørs det om alle som vil vaksineres får blitt det før nyttår. I mellomtiden sprer influensaen seg.

Det er også store forskjeller fra kommune til kommune. Man kan lese at i noen kommuner har de for mange vaksiner mens i andre er de bare såvidt i gang med å vaksinere. Hva med å fordele vaksinene litt jevnere?

Et annet moment som er helt forferdelig er at vaksinen kan komme til å kost opp mot 600 kroner fordi noen fasleger er grådige. Opprinnelig skulle det ikke koste mer enn en hundrelapp å vaksinere seg mot svineinfluensa, men nå endres altså dette etter press fra noen fastleger!

Argh!

Har jeg rett til å bli provosert eller jeg urimelig?



Labels:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er hjertens enig! Det nærmer seg skandale, at grådige fastleger skal berike seg på denne Pandemien! Opp mot kr 600.-? Uhørt!! Jevnere distribuering, slik at flest mulig får tatt vaksinen snarest mulig, skulle også være en selvfølge. Hvorfor er svenskene flinkest? Det handler om organisering!! Flaut å være nordmann..

Anonym sa...

de kommunene som har for mange vaksiner skal i teorien dele med de som har for lite, i allefall slik det har foregått i nord. og hær betaler vi 50 kr i de fleste kommunene. har lest i vg at kommuner i sør tviholder på sine vaksiner, nekter å dele, og er vel dær prisene er så høye også. så ikke myndighetene det er noe galt med, for systemet fungerer nå ganske så fint hær oppe.

Anonym sa...

Det er jo ikke første gangen myndighetene legger seg flate for grådige leger.Etter denne gullkantede fastlegeavtalen hvor de kan håve inn hundretusener årlig bare for å ha pasienter på lista si,så burde de vært pålagt å gjøre dette langt billigere.

Anonym sa...

kanskje det går ann å reise til Sverige å vaksinere seg ? i samme slengen kan jo man shoppe litt eller kjøpe seg ny bil.Hva med arrangerte turer?

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .