Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Bør deles ut til alle norske kvinner?

mandag 21. juni 2010

Vil kvinner være tryggere dersom de utstyrer seg med en kvinnekondom med "tenner" (VG) før de går ut en sen natt?

Hvis slike ble sendt ut til alle kvinner i landet med jevne mellomrom, ville potensielle voldtektsmenn kanskje ombestemme seg.

For hvis man vet at det i alle fall er mulig at kvinnen vil "bite fra seg", blir det mindre fristende å overfalle noen.

Er dette noe norske myndigheter bør ta tak i, eller skal norske kvinner fortsette å være tannløse?



Labels:

23 kommentarer:

Anonym sa...

NEI!

Jeg ser det positive med dette, men man kan lett snu om på det. Hvis en kvinne har frivillig sex med en mann og glemmer kondomet, hva da? Dette er noe som lett kan skje under alkoholpåvirkning.

Eller hvis kvinnene tar den på av pur F for å være drittsekk. Ikke alle jenter er snille...

Jeg mener dette kondomet lager flere problemer enn det skaper.

Hva om vi menn skal feste pigger på vår penis bare for at vi skal hindre oss selv i å ha sex på fest?

Anonym sa...

Hallo hva har du fingrene til, det er jo bare å kjenne etter.
Tar alltid en runde med fingre først uansett.

Anonym sa...

Må visst gå rundt med batong nå, for å bane vei mener jeg??

Anonym sa...

Dette høres helt forferdelig ut. For en som er voldtatt vil dette stadig være en påminnelse om hendelsen og for andre skal det kanskje bli sånn at: Nå kan du bare takke deg selv som ble voldtatt fordi du ikke brukte denne voldtektforhindre-kondomen? Nei dette høres helt feil ut!

Anonym sa...

En drom for sadistiske sjalu menn som vil tvinge konene a bare disse utenfor hjemmet. Ikke helt gjennomtenkt dette her eller......

Anonym sa...

Glimrende forslag, hva tror dere menn som voldtar gjør når får denne rundt pikken, tror at kripos kommer til å få nok å gjøre!idioti lenge leve...

Anonym sa...

Hvis en voldtektsmann har klart å få denne tingsten på tissen sin, da har han allerede klart å voldta kvinnen etter min mening.

Anonym sa...

voldteksmenn testkjører med dildo først

Anonym sa...

Samtlige dvs. 100%. Ikke 99,9%, men 100%! Av ALLE overfallsvoldtekter i Oslo de TRE SISTE ÅRENE er begått av ikke-vestlige innvandrere.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

I dag begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. Ikke-nordmenn utgjør omtrent 20% av befolkningen i Oslo.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Så om du ikke vil bli voldtatt er det første du bør gjøre å slutte å stemme AP og SV som har doblet antall innvandrere i sine to regjeringsperioder.

Ditt valg jente.

Og husk at med den ny kulturelle berikelsen, gruppevoldtekt, så blir første innvandreren steik forbanna over "musefellen". Hva tror du vennene hans gjør med deg da?

Anonym sa...

De kjører på som bare det. Det er jo bare å skreve på. :(

Anonym sa...

Se for dere reaksjonen til en aggressiv voldtektsmann etter 3 sekunder (intens) smerte i penis - tror sjansen er stor for at det faktisk ville endt med at en som er truende til å gjennomføre en voldtekt riktig nok ville gitt henne en makaber dose juling med det samme.
Og da har hun også blitt penetrert ufrivillig, men samtidig fått en ekstra (, og kanskje unødvendig) overhaling med vold.

Bare slenger ut en tanke her, og ser selv på dette som en sannsynlighet.

Anonym sa...

Er en syk verden vi bor i.
Fatter ikke at menn greier å voldta en kvinne.
Skjønner ikke helt hva glede en får av det.
Når det må bli vurdert mottiltak med bitende tenner så er det rimelig sykt. Dere som voldtar.... SKJERPINGS!

En sånn kvinnekondom kan være en løsning, men kan og gjøre vondt verre. Føre til drap, vold etc...

Mann 29.

Anonym sa...

Jeg tror dette er en dårlig ide. =|

Som har blitt nevnt tror jeg ytterligere vold er uunngåelig om en voldtektsforbryter forgriper seg på en person med en slik.

Dessuten, hva om personen oppdager Rape-X tingesten og vrenger den? D=

Anonym sa...

skulle det være nødvendi førr kvinnfolk å gå me en sånn dær satan i musa førr å føl sæ trygg? vesst ei kjærring e i ett "utsatt" område, så kansje ho burde gå me vænninne, en kamerat, eller ta taxi?

jodaæ veit at det kan skje "kor som helst", men kommer dokk kvinnfolk t å evt t å ha den hær tingen på heile tia? på skoln, jobb eller når dokk e hoss tannlægen?

du tar ikke en "short cut" ijønna downtown oslo, sia du ska spar 2 -50 lappa på taxi. billigere kolliktiv og taxi, bedre ressursa t politiet og "natteravner". pærmanent løsning ...

Anonym sa...

Stilig. Kondom med tenner. Hvis det går en neger eller ikke vestlig innvandrer gjennom Oslo en sen kveld med merkelig ganglag og holder seg for skrittet, har han nok gått i musefella.

Anonym sa...

Dette er jo laget i et land hvor de tror at å ha sex med en jomfru kurerer HIV. Derfor voldtar de i hytt og pine noen. Andre gjør det sikkert av andre grunner også. I Sør-Afrika tror jeg dette vil være noe som kan skape positive reaksjoner gjennom å skremme voldtektsmenn til å la være når de vet hva som kan befinne seg oppi der.

Å ha et tilbud om det i Norge er jo ikke noe galt i. Hvis noen kan føle seg tryggere med det, så ser jeg ikke noe galt i det. Men strengt tatt er vel dette på en generell basis unødvendig for de fleste kvinner i Norge.

Overrasker meg at så mange er så sterkt imot dette. Det er sikkert mange ulemper eller sider ved dette som kan slå tilbake på den kvinnen som bærer den, men jeg tror helt ærlig at en kvinne ville heller ha fått litt juling og visst at mannen måtte til legen å få av en vond dings på tissen enn å bli påført en fullbyrdet voldtekt der mannen i tillegg tømmer seg i henne. Jeg tror de sjelelige blåmerkene blir mindre med noen blåmerker rundt øye enn med en vagina som er ødelagt og full av en fremmeds sæd.

Anonym sa...

Dersom dette ikke er så vondt at det setter overgriperen helt ut, vil det nok gjøre vondt være for kvinnene.

Det eneste som kan hjelpe kvinner som blir utsatt for voldtektsmenn er noe som setter mannen helt ut av spill; skytevåpen, peppersparay, eller mange års trening slik som Cecilia Brækhus.

Et annet problem er at disse kyniske psykopatene av noen voldtektsmenn kan gå over til å voldta et sted hvor denne kondomen ikke er satt inn.

Anonym sa...

Nei de kan ikke gå et annet sted å voldta fordi de må til legen for å få denne saken av, og da blir de nok straffet for voldtekt. Dette er en kjempemulighet til å få fengslet voldtektsmenn som til disse dager går fri. De fleste blir ikke straffet pga redde jenter som har fått trusler fra mannen og manglende bevis. Nå trenger ikke jenta måtte anmelde det først og det er et godt hint om voldtekt når en mann kommer med denne til legen. Jeg selv ville mer enn gjerne tatt imot bank etter 1 penetrering og glede meg over den lille hevnen jeg får. Lenge leve musefella, fuck rapers la dem lide

Anonym sa...

Når han sier et sted hvor kondomen ikke er satt inn så mener han analt. Forøvrig så mener jeg at voldtekt er et problem som må bekjempes på andre måter enn dette.

Anonym sa...

Denne kan umulig fungere i praksis, den vil enten havne på utsiden av penis eller den vil gli ut av skjeden. Tror ike disse tennene er så heldige for skjeden heller. De ødelegger vel og henger seg fast i plasten på motsatt side.

Regnber med massesøksmål fra Afrikasnke kvinner mot oppfinneren innen noen år.

Anonym sa...

Dette er det beste jeg noen gang har hørt, så utrolig bra! Uansett hvordan voldtekt må bekjempes, så er dette en utrolig bra start...vi må alle stå sammmen menn og kvinner.Og hvis dette produktet kan hjelpe så la oss tro på det.

Anonym sa...

Dette er jo perfekt for unge norske jenter som reiser til Oslo for å realisere seg selv.

Er man gjest i hus, så voldtar man ikke kona og dattera for så sende ektemannen til skogs.

Sharia Norge!

Unknown sa...

Vi vet alle hvor følsomme både menn og kvinner er der nede, tror ikke jeg ville være istand til å røre stort på meg hvis jeg hadde en større mengder tenner borret fast til stanga, desuten er det vel bare å smekke voldtektsmannen på det inbitte kondomet hvis han prøver å bli fysisk, med mindre han ikke er istand til å føle smerte må han da gi seg!

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .