Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Jukser Frp-ere mer enn andre?

fredag 25. juni 2010

Er det noe med ideologien bak Fremskrittspartiet eller partikulturen som gjør at dets politikere og medlemmer oftere tar snarveier eller til og med jukser og begår kriminalitet?

Er det vegringen mot skatter og avgifter som fører til litt snusk og som igjen fører til mer alvorlige ting?

Man kan jo stille spørsmålet i dag etter at to saker med juksende Frp-topper har kommet frem i media. Én jukset med vitnemål og CV, en annen skaffet seg en fin leilighet på litt tvilsomt vis.

Jeg vet ikke. Kanskje er Frpere ikke verre enn andre. Politikere av alle slag gjør dumme og ulovlige ting (bortsett fra Venstre-folk og RV-ere, aldri hørt om noen av dem gjøre noe galt).

Men spørsmålet er kanskje allikevel verdt å stille?

Mer: VG, VG, VG, VG, VG, TV2, VG, VG, VG



Labels:

60 kommentarer:

Anonym sa...

neida, de jukser like mye som andre,- men VG har visst en kampanje i gang mot freppere for tiden :-)

Anonym sa...

ville en journalist som stemmer Frp, vinklet artikkelen slik?? neppe. Vi vet jo også at journalister flest er røde...svært røde. De rødes propaganda apparat fungerer utmerket merker vi oss. Kanskje de i sin søken etter sannheten, vil presentere folket for et korrekt innvandrerregnskap også?

Anonym sa...

Så ingen husker jukset i de sosialistiske ungdomsorganisasjonene lenger?

Anonym sa...

Folk som gjør feil fins overalt - også Venstre og RV:

- Tidligere Venstre-nestleder tok ut penger fra en støttekonto til privat forbruk
- Tidligere bystyresekretær i Oslo RV underslo penger fra bystyregruppen ved å forfalske underskriftene til bystyremedlemmene han jobbet for

Begge sakene er gjort opp, den ene innebar straffeforfølging.

Generelt kommer nok politikere oftere i posisjoner der man kan bli fristet til slikt. Det er nok også svært mange saker som aldri kommer på bordet.

Anonym sa...

Ja, sentrale FrP-folk gjør mer etisk forkastelige ting enn andre, og ofte på grensen til det kriminelle. dette har nok med kulturen i partiet og verdiene til enkeltpersonene å gjøre(tenker kun på seg selv).

Anonym sa...

Liberalisme innebærer et stort egetansvar for individet i samfunnet.
Jo mer liberalt jo større kjeltringer.

Bare så synd at det er de som forfekter et slikt samfunn som begår det største uretten.

Med vennlig hilsen

Anonym sa...

Når frp-ere blir tatt i juks eller andre forhold som ikke tåler dagslys så er det fordi mediene er på heksejakt. Når personer med minoritetsbakgrunn gjør det så er det fordi de er utlendinger. Er det ikke alltid slik at folk liker å skjule egne mørke sider ved å peke på de samme hos andre...rart med det der.

Anonym sa...

Selvfølgelig har ikke frepperne skyldige i noe som helst, vi vet det er Arbeiderpartiets skyld. Og selvfølgelig røde journalister.

Men jeg vil takke dagens freppere i denne spalte; skjellsordene sitter ikke like løst som vanlig.

Anonym sa...

Sakene som har blitt offentlig kjent viser at det dessverre er personer fra alle politiske ståsted som begår etisk forkastelige eller kriminelle handlinger.
Nå er dette en veldig grov sak som fortjener oppmerksomhet. Imidlertid skjer det gjentagende at etisk forkastelige eller kriminelle handlinger fra AP/venstresiden lettere tones ned eller ikke følges opp etter at det blir offentlig kjent. Dette er nok mye grunnet medias undeliggende "forståelse" om at høyresiden er individualister som er uetiske, og venstresiden er alle for samfunnet og etiske.
Det er selvsagt her nærliggende å tro at endel journalister velger å gå lettere på de som står nærmere sin egen politiske overvisning. Dessverre, men samtidig selvsagt og forståelig, det er menneskelig natur. Men veldig synd da en upartisk dekning / fremstillinger hadde vært det beste for samfunnet.

Anonym sa...

En FRPer som jukser, gjør det fordi vedkommende tilhører partiet.

Dersom en fra venstresiden gjør det, er det selvsagt ikke knyttet til noe politisk engasjement. Nå må man la være å forsøke å sette lys på mennesker fra venstresiden sine overtramp. De er ikke politiske i sin opptreden, det er det kun høyresiden som er.

Anonym sa...

FrP-ere forsvarer all kriminalitet og uærlighet som andre utfører, men forsvarer sine egne. Kanskje derfor setter f.eks. FrP inn en straffet person som leder av Justiskomiteen.
FrP-velgere bør ta avstand fra juks og fanteri uansett. I stedet sier de "Vi blir forfulgt, journalistene er røde og de andre er ikke bedre". FrP er ikke til å stole på.

Anonym sa...

Ramina Osmundsen og Saera Kahn........ Var ikke Frp-damer såvidt meg bekjent. Og så hadde vi vel en landsmoder som heter Gro som forsøkte å snylte til seg gratis operasjoner.. Skal vi gå lenger tilbake i tid, så hadde vi Trygve Lie som jugde om krigshelter for å redde sin egen ræv.... Så still gjerne spørsmålet ditt,,,men hadde du giddet å undersøke litt mer enn akkurat hva Rød-pressen blåser mest opp...så hadde du nok latt være!!

Anonym sa...

Er det ikke ennå en meget aktiv FrP-er i ledende stilling som ble tatt i dag.
Godt at de fleste uærlige er samlet i samme parti.

Anonym sa...

Kommentarene her fra folk som sympatiserer med FrP viser hvordan ukulturen råder i det partiet. De tar ikke på alvor hva som er rett og hva som er galt. Derfor vil FrP bli rammet gang på gang.

Anonym sa...

Er det noe bedre at justisministeren (AP) vår er tatt for skattesnylteri enn at lederen av justiskomiteen Frp)er straffet???

Anonym sa...

Tror ikke FrP'ere jukser noe mer enn andre politikere. Politikere generelt er en gjeng slasker, så det har ikke noe med partiet å gjøre.

Disse som har kommet frem siste dagene har jo heller ikke jukset i form av at alt de har gjort har jo vært lovlig. Uetisk ja, men ikke ulovlig.

Vi husker jo også alle de rødes juks med medlemslistene, SP-Hagas juks med utleie av stabbur eller hva det var, Høyres Ditlef-Simonsen og hans utenlandsformue, AP-Gro H Brundtland og hennes helsetriksing, diverse Stortings-pensjonister og deres pensjonsjuks og sikkert mange flere saker som ikke jeg kommer på nå....

Man kan konkludere med at politikere generelt er en gjeng slasker som er på Stortinget av én grunn, og det er å få muligheten til å mele sin egen kake på skattebetalernes regning!

Anonym sa...

Kjernen i spørsmålet er "finnes det noe i FRPs måte å betrakte verden på som gjør partiet overrepresentert i slike saker?"

Min subjektive oppfatning er "ja".

Men hvorfor er det slik. DET er det store spørsmålet, synes jeg.

Da er det flere forhold som spiller inn.

I AP gjør man slikt uten å jukse. Der er det lange tradisjoner for å putte "sine" i de viktige stillingene. Da trengs det ikke jukses med CVer. Partiboken holder.

FRP er et parti som har voksesyke. Partiet har vokst så fort at de ikke klarer skille klinten fra hveten blant dem som aspirerer til posisjoner.

Men den viktigste årsaken: Partiet tiltrekker seg velgere og politikere som er opportunister. FRP har ofte lettvinte løsninger på komplekse problemer. Da får de også velgere deretter. Velgere som heller vil ha penger i dag, enn pensjon om mange år.

Ta oljefondet som eksempel: FRP klør i fingrene etter å bruke fondet til alskens gode formål. Dette er fordi de ikke forstår at dette er penger som skal brukes til fremtidige pensjoner.

Anonym sa...

Frp'ere er som folk flest. Medaljens bakside når Frp har blitt et parti ca 1/4 av de stemmeberettigede stemmer på, er at antall potensielle negative saker øker. Mikropartier som SV, V, RV osv har ikke denne "baksiden", men likevel får vi servert slike saker fra også de partiene.

Anonym sa...

FrP er som en magnet på kriminelle av forsjellige slag fra voldelige til høyreekstreme fascister.

Anonym sa...

Var det ikke noe med en ulovlig oppsatt brygge og ulovlig bruksendring av et stabbur som ble leid ut for ikke lenge siden... var det frp-folk??

Anonym sa...

Største svindelsaken med politiske undertoner for tiden er vel SOSRasisme/TjenFolket. Kan ikke si at den har blitt underkommunisert på noe som helst måte. Tror ikke media er verre mot frp enn mot andre. En god sak er en god sak. Og dette er en god sak, ikke på grunn av partitilhørighet, men på grunn av hennes arbeidsoppgaver.
At journalistene (som i liten grad befinner seg til høyre for Høyre) godter seg litt ekstra, det tror jeg nok.

Men ja. Jeg tror at et parti som i så stor grad fremhever og fremelsker thatcherisme og objektivisme vil tiltrekke seg et større andel av mennesker som ikke føler noe ansvar overfor fellesskapet. Og rene sosiopater.
På samme måte som mange medlemmer av en revolusjonær bevegelse ikke ser noe galt i å svindle en stat de ønsker ødelagt.

Anonym sa...

Å skylde på andre om egen kriminaltet er jo kriminel.At partiet frontfigurer ble tatt buksa ned gjør meg trist som stemt på partiet.Bortforklaringen er etter min mening forkastelig.Partiet har markegsføre seg som "Lov og Ordensparti"Hvorfor en tillitsvalgt lar seg blinde av egen vinning på bekostning av ungdomen?Dette lukter venn tjeneste som er ukultur i det politisksmiljøet her til lands.De fleste går inn i politikken med skjulte hensikt nemlig åskaffe seg makt og penger.Den snarest vei til lykke.

Anonym sa...

Enig i at FrP hadde fått gjennomgått 10x for dette. Dobbeltmoralisme og selektiv sosialisme er gjeldende for alle røde tilhengere, journalister og politikere/toppsjefer, som IGJEN trolig dysser ned skandalen og skylder på enkeltmenneske. Dette blir for dumt, og jeg håper folket skjønner at det må slås hardt ned på. Topplederen i SAFH bør betale tilbake lønn som er ervervet under feil ansettelse, samt straffes med UBETINGET fengsel! Dette er gjort med overlegg og er svært grov og alvorlig kriminalitet. Rettsstaten vakler under en svak rød regjering...selv om Strøm-Erichsen er ryddig og flink, og ikke kan skyldes. Det er bare trist at de røde ikke tør ta standpunkt til saker før de er nødt, og heller fokusere på å sette krav til norske innbyggere fremfor å sy puter under dem- og ikke bare øse ut våre skattepenger i hytt og pine! De er ikke nådige med å skattlegge og straffelegge de som faktisk yter til fellesskapet, og som vi ofte leser...de er alle blå:/

Anonym sa...

Det er mange som jukser i Norge. Ikke bare FRPere, din kronidiot. Hva med ungdomsorganisasjonen til Nei til rassisme. Politisk korrekte, men reine mafian når det kommer til penger. Det er samfunnet som er blitt slik. Alle vil vise seg frem som vellykket og med status. Penger har blitt mantra i vårt samfunn. Norge er ikke hva det har vært. Jeg tror vi bare må forberede oss på at flere og flere forsøker å jukse seg frem. Derfor er det viktig å ha gode kontrollrutiner.

Anonym sa...

Tradisjonelt er det vel venstresiden som har gjort seg mest skyldig i juks. Venstresidens ideologi er nå engang slik at "alle er like, men noen er likere enn andre". For øvrig finnes det dessverre kjeltringer i alle organisasjoner og partier.

Anonym sa...

En av de faktorene som er gjeldende når folk krysser terskelen til å gjøre noe kriminelt, er jo at de har enn oppfatning om at det de gjør ikke er så galt. Altså at det burde være lovlig. At de er ofre for lover som er feil.

Om man ideologisk er for sterk reduksjon i reguleringer og begrensninger i handlefriheten, så vil man jo ha den faktoren på plass hyppigere. Carl I Hagen innrømmet jo selv å ha smuglet:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=177562

..og der var det nettopp denne faktoren som var viktig.

På den annen side er jo Frp "lov og rett" partiet, så vet ikke helt hva jeg skal tro.

Anonym sa...

Når man vet at pressen slår opp partitilhørighet til Frp og kaller de "frp topp" til tross for at de for 10 år siden var vanlig medlem og senere meldt seg ut hvis de klarer å vri det negativt så sier det seg selv at det er mye mer snusk blandt venstresiden i norsk (og forsåvidt også ellers i vestlige europeiske land).

Om det er medlemsjuks, snusk med gratis leiligheter og andre goder som de låner ut eller leier ut til andre, ulovlig utleie, ulovlig utbygging, kammeraderi (kjempestort) og ikke minst dekke over alvorlig kriminalitet som har oppstått mens de har hatt ansvaret (fylkes og kommuneledere som har skjult alvorlige seksuelle overgrep mot psykisk utviklingshemmede). Dette er saker som har kommet frem i media til tross for at man har da vært mye flinkere til å unngå å si hvilket parti de har tilhørt.

En annen faktor er også at man er like kriminell om man tilhører ett parti eller et annet og bryter norges lover. Men det er prinsippmessig forkastelig når røde politikere selv bryter de regler de selv har innført og bagatelliserer det.

Anonym sa...

Hva med full Per Sandberg på talerstolen?
Hva med Per Sandberg som bryter fartsgrensen, samtidig som han er leder av samferdselskomiteen?

Anonym sa...

Venstresidens ideologi er vel ikke "alle er like, men noen er likere enn andre", like lite som høyresidens er "meg først".
Men Frps har alltid satt enkeltmenneskets frihet foran fellesskapet, og har derfor alltid tiltrukket seg en del elementer som har satt sin egen rettsfølelse foran samfunnets lover. Vi trenger slike personer, de er ofte gode innovatører. Men det er ikke til å komme fra at det finnes en overhyppighet av regelrett kriminelle blant dem, som karrer til seg fordeler ulovlig, fordi de mener de fortjener det og er hevet over fellesskapets regelverk.

Ayn Rand kan være et godt sted å begynne for en bedre analyse.

Anonym sa...

Essenesen i Frps politikk er jo å mele sin egen kake og moralen er at dobbeltmoral er bedre enn ingen moral. Frp er synonymt med korrupsjon og "hvitsnipp"-kriminalitet. Det er i deres vesen og væren.

Anonym sa...

Frp er like overrepresentert blant kriminelle som muslimer er blant terrorister. Tolk det som du vil...

Anonym sa...

Når jeg leser innleggene fra sosialister både her og i andre blogger er jeg så sjeleglad for at jeg ikke er en av dem. Fy faen så selvgode og full av dobbeltmoral og skylapper i tillegg.

Anonym sa...

Hahahaha! En frepper forsøker å lære oss om "dobbeltmoral"! Du sliter også med skylapper kompis. Dette handler om en frepper som har hatt som oppgave å ferske CV-juks og så viser seg å ha gjort det samme selv. DET er dobbeltmoral.

Har du ingen selvinnsikt eller kritisk distanse til deg selv? Ser du ikke at du BEVISER poenget du prøver å motbevise med dette våset du skriver?
DET er skylapper....

Anonym sa...

Ikke overraskende at dette var en FRP´er.

De er en egen rase! "Stokk dumme!"

Anonym sa...

Min erfaring fra de FRP'erne jeg kjenner er at de er egoister. Arrgumenter som "hvorfor skal jeg betale skatt for at andre skal kunne heve trygd" er vanlig blandt FRP'ere. Egoister har en tendens til å tillate regelbrudd så lenge man tjener på det selv. Så jeg hadde ikke blitt overrasket om en spørreundersøkelse hadde avdekket at FRP'ere har større tendens til å jukse og snyte.

Anonym sa...

Glup kommentar. Jeg hadde heller ikke blitt overrasket om andelen som går på trygd har stor overvekt av stemmer mot sosialistiske partier.

Anonym sa...

Arne Treholt, som stiftet FrP i sin tid, er jo til og med dømt for landssvik.

Anonym sa...

det er jo synd på dama, bare så synd at hun så det for sent!
Nei så til sakens kjerne. Liberalisme er samfunnets undergang! Ingen med vettet i behold tror vel lengre på at den liberale tankegang hos folk flest fører noe godt med seg????
La naturen gå sin gang så blir vel alle til slutt tvekjønnet.

Anonym sa...

Har jo ingenting med politikk å gjøre, Når du tar slike virkemidler i bruk pga. av en jobb er det av personlig art. Enkelte bruker enhver anledning til sverte et parti, en gruppe ,organisajon etc. Prøv nå tenke litt mer neste gang før dere slenger ut tåpelige påstander.

Anonym sa...

Ser det er tre typer kommentarer:
1: FRP gjer ingenting galt / media er på heksejakt/journalistene er røde....
2: "Røde" som godter seg.
3: Innlegg som svarer på bloggens spørmål.

Innlegg av type 1 og 2 er like hjernedøde uansett kva side det kjem frå.

Mi meining er at der litt meir småjuksing i FRP, lettvinte løysninger o.l. Derimot denne typen saker er sjeldan og der sjokkerer meg engentleg at ein person med så høge ambisjoner både i arbeidslivet og som politiker lever på så så fundamental løgn er for meg ganske uforklarlig.

Som andre har kommentert tidlegare så kan det hende at denne typen personer har lettare komme til i FRP enn andre parti grunna den store veksten til partiet, så det kan vere at det er litt fleire av denne typen juks i FRP enn andre parti, sikker er eg derimot ikkje.

Anonym sa...

"Liberalisme er samfunnets undergang! Ingen med vettet i behold tror vel lengre på at den liberale tankegang hos folk flest fører noe godt med seg????"

Jeg mener det er like horribelt å mene at enhver person skal offre seg på felleskapets alter. Så hvis jeg klarer å bevise at alle andre får det bedre hvis du lever i fattigdom resten av livet, er du game? Er det det du sier?

Eller vil du være enig i at jeg vet bedre enn deg på alle områder bare fordi et utvalg valgt av representanter for befolkningen har sagt så? Smaker bæsj godt bare fordi flertallet av levende organismer i verden spiser det?

Å tro at du og andre vet bedre enn meg over mitt eget liv og levne er nedlatende, selvgodt og helt utrolig egoistisk. Jeg hevder (og mange med meg) at en stat skal ivareta sine grunnområder og ingenting annet med unntak ovenfor de som ønsker det. At noen trenger og ber om hjelp til sitt eget beste betyr ikke at alle vi andre skal bli tvunget til det samme. Det er noe av essensen til liberalismen.

Har du overhodet noe som helst kjennskap til hvor liberalismen springer utifra? Enkelt fortalt var det den knugende hånd fra små og store diktatorer samt trossamfunn som forsåvidt brukte akkurat samme argumentasjon som du gjør nå.

Så hvordan føles det å vite at du støtter tankegangen til den katolske kirke, solkongen og masse andre undertrykkende selvgode tullinger oppigjennom verdenshistorien? Jeg kunne nevnt en liten østerriker som også hadde samme tankegang men det er så.

Liberalismen snakker om å være mest mulig fri, men den snakker også om å måtte ta ansvar for egne handlinger i større grad.

Men det er vel bedre å gå rundt som en drone i et maursamfunn hvor man slipper å tenke, slipper å bidra, slipper å tørke seg i ræva. Selv om ette innebærer at man skriver under et parpir hvor man gir bort egne tanker og sjel.

Anonym sa...

Arne Treholt, som stiftet FrP i sin tid, er jo til og med dømt for landssvik.

Men idag har flisen snudd, og de røde har solgt landet til muslimene. Hvem er best kriminelle FRPere eller de som importerer kriminelle?

Anonym sa...

smart kommentar.......du er vel en nøden sosialist som "akkuratt ja" selger landet vårt til krigsherjede mennesker som ikke klarer å integrere seg og må lage hælvete her for å føle seg bra.....jævla dust....faen meg din/deres sosialist faenskap sin skyld at mine besteforeldre ikke tør å ta seg en koselig gåtur i oslo sentrum mer....

Anonym sa...

..Per Sanberg?? Hva med en statsminister som stikker etter å ha rygget på en bil uten å melde fra. Eller hva med en av hans fylletaler?

http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U

Anonym sa...

..Per Sanberg?? Hva med en statsminister som stikker etter å ha rygget på en bil uten å melde fra. Eller en av hans fylletaler?

http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U

Anonym sa...

FRP tiltrekker seg ikke flere juksemakere eller kriminelle enn andre partier. Hvis man graver riktig godt, vil man finne at andre partier har like mange råtne egg i kurven.
Dette har ingenting med FRP som parti å gjøre.
Man må da ikke blande sammen Løbergs falske vitnemål og CV med hennes politiske ståsted, men forstår det er veldig populært å henge ut FRP når man har muligheten til det.
Fei for egen dør dere som hater FRP,sikkert mye dritt å finne der også...

Anonym sa...

Tror ikke det, men sosialister "jukser" på en "smartere" måte. De blir kjønnsforskere i stedet.

Anonym sa...

Norge, et himmelrike for drittsekker. Synes noen skulle passe smella si, spesielt på venstresiden.

Anonym sa...

Anonym "Norge, et himmelrike for drittsekker. Synes noen skulle passe smella si, spesielt på venstresiden."

Vås. Bruk heller tiden din på noe annet enn dette. Hva med triksing så du slipper å betale skatt?

Anonym sa...

Jukser FrP-ere mer enn andre partitilhørere? Neppe. Men FrPs ideologi har alltid vært jeg, meg selv, og meg. Frister derfor snarveier opp og frem dem? Sannsynligvis.

Anonym sa...

For ei smørje - her blander man inn både Treholt og FRP i denne saken. Så mye vås er det vel ikke mulig å finne noe annet sted.

Og til den siste som tror snarveier frister opp og frem, nei du..meld deg inn i AP, der finnes det virkelig kjappe veier til opp og frem...trenger ikke annet enn grunnskole for å få en ministertitel. I det partiet er de utrolig flinke til å sørge for seg selv og har virkelig sugerør i statskassa,AP- motto: først meg selv, så meg selv og blir det noe til overs så kanskje det blir noen smuler på deg også...

Anonym sa...

"TØNSBERG: Mens folk flest trakk lodd hos politiet, kjøpte Frp-toppene Per Arne Olsen og Bent Moldvær Jarlsø-leiligheter direkte av utbygger." kunne man lese i Tønsberg Blad 25.juni. Om denne saken blir forfulgt elller ikke er vel meget usikkert. Les:

http://tb.no/nyheter/folk-flest-trakk-lodd-frp-toppene-kjopte-av-utbygger-1.5409471

Per Arne Lodding Olsen er stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet i Vestfold fra 2009. Han er andre nestleder i partiet og har vært ordfører i Tønsberg fra 2003 til 2009.

Den samme mannen var involvert i ungbo-saken hvor leiligheter ble bygget for unge i etableringsfasen. Per Arne Olsen kjøpte en av disse leiligheten til datteren sin (som aldri bodde der) han solgte denne leiligheten senere og tjente 280000 på dette salget.

Dette stinker korrupsjon lang vei, men det ser ut som om ingenting blir gjort. At Frp politikere er korrupte er det vel ingen tvil om.

Gerda sa...

Management Synergy AS er rekrutteringsselskapet som var involvert i ansettelsen av Liv Løberg. Det skulle være ganske interessant å hva som ble betalt for denne tjenesten. Jeg antar de tjente gode penger og hva gjorde de egentlig? Ikke mye, ellers hadde de vel funnet ut at hennes CV var forfalsket. Er dette firmaet seriøst? Kanskje det er på tide å granske slike firmaer som sikkert tar seg godt betalt for tjenester som kanskje ikke blir utført slik de burde.. Etter min mening, ser det da slik ut i denne saken.

Anonym sa...

"Den samme mannen var involvert i ungbo-saken hvor leiligheter ble bygget for unge i etableringsfasen. Per Arne Olsen kjøpte en av disse leiligheten til datteren sin (som aldri bodde der) han solgte denne leiligheten senere og tjente 280000 på dette salget."

Slik holder Frp på +++++++++.

Frp befinner seg der det fordeles makt, penger, fordeler og, you name it. Det som kommer frem er ikke en gang toppen av isfjellet. Hadde den tradisjonelle Frp-velgeren hatt peiling på motivene bak Frp sin politikk, så hadde de skygget unna - langt unna. Dermed ikke sagt at velgerne er dumme, men naive, det må de være. Skal noen av dem få litt utkomme av partiet sitt må de være politisk aktive å skaffe seg makt. Da åpner mulighetene seg, som i Tønsberg og andre steder i Norge.

Når denne typen saker dukker opp i media utgjør de bare smuler av det som går for seg i det ganske land. Frp er et såkalt utbyggervennlig parti. De er ikke mer utbyggervennlige enn at de skal ha sin del av kaka. De går foran og rydder veg i form av godkjenninger og makt.
"Bompenger" blir avtalt samtidig. Avsløringer ? De kommer skjelden, og kommer de blir de bagatellisert. Frp politikernes holdninger i et nøtteskall. Mer komplisert er det ikke.

Anonym sa...

Når VG er ferdig med Liv Løberg kan de jo kaste seg over en het sak i Råde i Østfold.Her er en sentral Høyre politiker og politimann anklaget og anmeldt for sex trakassering av minst 3 kvinner i sin stilling som politimann.Denne er vel så sentral som Liv Løberg har vært i Vestby,men han kommer vel fra feil parti.det er jo ikke alle som skal henges i all offentlighet med navn og bilde.
Nei ,man skal helst være fra Frp ,da kan man holde på i det uendelige.(ref.Søviknes)
Nei ,norsk presse er dessverre besatt av radikale Sv-folk.(det kan jeg bekrefte som disponent i Arbeiderpressen i 3år)Beskytt oss for dette ,dere er tross alt det en viktig samfunnsinstitusjon!!!!!!

Anonym sa...

FRP er det beste partiet for Norge, sosialistene MÅ VEKK, ellers går dette landet til helvete!! AP bare skryter og juger og får ikke til så mye, stem FRP så får vi bedre veier, vekk med bompenger og mere penger til sykehus slik at det kan bli en forsvarlig pasientbehandling. Med AP og Gjerrig-Johnsen som finansminister vil oljepengene smuldre vekk til intet fordi han skal spare til neste generasjon, og forstår ikke at aksjeverdier kan gjøre Norge like fattig som u-land.

Anonym sa...

stem FRP så får vi bedre veier, vekk med bompenger og mere penger til sykehus slik at det kan bli en forsvarlig pasientbehandling.

Da må forutsetningen være at ansettes en ny Frper i Statens autorisasjonskontor for helsepersonell. Ja slik at det blir en forsvarlig kontroll av hvem som setter kviven i oss. Ikke sant?

Anonym sa...

Frp ansetter ingen i offentlig sektor, hun ble ansatt av helsemyndighetene i dette landet.

Frp har heller ingen mulighet til å kontrollere den faglige driften av et sykehus, det er det ledelsen ved sykehuset som er ansvarlig for!!

Christian Schiffer sa...

Frp ja, hun må i fengsel, sosialistene som jukset til seg trygdemillioner derimot slipper straff.

Det lønner seg å tilhøre guttenklubben grei.

Anonym sa...

Disse to er mennesker som ikke vet forkjellen på hva som er riktig og hva som er galt. Man kaller det for griskhet og det finnes i alle partier. Disse to har gjort stor skade for sitt eget parti, men det vil de aldri innrømme og siden de ikke blir straffet av FRP, tror de sikkert at en slik fremgang er akseptert.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .