Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Ytringsfriheten er viktigst

torsdag 10. juni 2010

VG har i det siste satt i gang en debatt om "det nye Norge" der de først og fremst snakker om muslimske innvandrere og hvor problematiske de er.

Jeg mener at det er en viktig debatt, men måten dette gjøres på kommer bare til å stigmatisere denne gruppen ytterligere.

Hva så om det finnes en islamsk misjonsforening som er uglesett av andre muslimer som forsøker å "rekruttere" (VGs ordvalg som får det til å høres militant ut - "omvende" ville vært bedre)?

Man bør ikke lage en problematisk sak ut av at folk har ulike meninger og at folk prøver å få andre til å mene det samme.

VG kan skrive hva de vil og islamske misjonærer kan forkynne hva de vil.

Hva er problemet?



Labels:

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, dette vet du mye om forstår vi. Du besitter nok mye visdom som kan trekke slike kloke konklusjoner.

Anonym sa...

Helt enig med bloggeren, hvorfor skal vi nekte muslimer ytringsfrihet?

Anonym sa...

Ingen som har sagt noe om å nekte muslimer sin ytringsfrihet her til lands. Om vi skulle nekte dem det møter vi oss selv i døra ganske kraftig. Her går det mer på å synlig- og bevisstgjøre ungdom og samfunn på hvilke radikale syn som blir forkynnet. Akkurat som vi må få ut informasjon om ekstreme grupper som vigrid osv må en også gjøre det klart hva grupper som Islam Net står for. Det muslimske miljøet i Norge bør være klar over og ta ansvar når en organisasjon sprer holdninger som på ingen måte er overens med hverken moderat muslimsklære eller normer i det norske samfundet. DET er problemt.

Det er stor forskjell på å kneble noen ytringsfrihet og det å være var deres budskap og ta oppgjør med usunne holdninger i samfundet vårt.

Lene sa...

Ytringsfrihet er en ting, men når man skal ta folk i lære på at det er «en rett til å slå, men bare hvis det er i kjærlighet og ut fra omtanke for kona» så har ikke det noe her i Norge å gjøre.

Om det er sånn det fungerer i andre land så må de nesten stå for det, men i Norge slår man ikke sine koner, steiner homofile eller dreper folk som vil velge sin egen religion.

Anonym sa...

Lene

jeg respekterer din mening men VG nett henter ikke hele saken. de pluker opp det som skal få mest oppmerksomhet.

Anonym sa...

Æ har større tisselur enn muhammed!!!

Anonym sa...

Ytringsfrihet er en sak, å oppfordre til lovbrudd er noe helt annet. Personlig er jeg en stor motstander av relgionsfrihet, ganske enkelt fordi det aldri har ført noe godt med seg. Dette er min personlige mening og jeg benytter meg av ytringsfriheten min. Oppforderer man til vold eller drap så hører man ikke hjemme i Norge, vi er et sivilisert land og vi bør ikke tolerere slikt, det er faktisk ikke lov. Eneste måten slike bør få oppholde seg i Norge på er i fengsel.

Vegard

Anonym sa...

Bible verses on US Military sniper rifles: hvilke budskap gir dette??

http://www.youtube.com/watch?v=-uqI_cbb4lA&feature=related



vi hører stadig mye om hjernvasking av muslimske barn, men vi hører eller aldri ser den

http://www.youtube.com/watch?v=2STDH14aJVk&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=97NFNXk8aFc&feature=related



disse soldater skulle finne bin laden men vi hører aldri om hva mer de gjør der i Afghanistan.

http://www.youtube.com/watch?v=hVGmbzDLq5c

Quintanova sa...

Det store spørsmålet er vel om vi har fått et lunere, tryggere og varmere samfunn med Islam, enn vi hadde uten? Denne kulturen skulle jo berike oss og gjøre Norge til et flott og fargerikt sted, og da bør vi vel kunne stille oss det spørsmålet om resultatet har levd opp til forventningene. Føler norske jenter seg tryggere idag enn for 20 år siden, nå som de vet vi også har Islam som del av vår kultur? Har vi nå anledning til å diskutere, og ikke minst tegne fritt det vi måtte ønske, og er det generelt behagelig å gå i gatene på Oslo øst der Islam har fått anledning til å riktig blomstre og utfolde seg i all sin prakt?

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .