Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Forby Plumbo?

mandag 21. juni 2010

Bra at rettsvesenet nå har satt et godt eksempel:

Putter du Plumbo i trusa på vennene dine bærer det i kasjotten.

En lite lur ting å gjøre altså. Også fordi Plumbo er etsende og ikke ufarlig å få på sensitiv hud.

Det er ikke mulig å forby dumhet, så kanskje man må forby Plumbo for at folk skal kunne føle seg trygge på nachspiel igjen?



Labels:

4 kommentarer:

Erik sa...

Ja la oss også forby balltre, kniver, tau, saltsyre og alt annet som kan brukes mot sin hensikt...

Anonym sa...

Jeg må si meg helt enig med Erik. Denne påstanden om å "forby Plumbo, for at folk skal føle seg trygge på nachspiel igjen" Er mildt sakt idiotisk. Og hvor mange andre tilfellet (annet enn den som er blitt publisert i VG Nett idag) har du hørt om, hvor en eller flere individer har fått sin intime eller rett og slett sin hud blitt bombandert med Plumbo?...

Anonym sa...

Vi må forby salongbord og kjøkkenstoler fordi man kan kaste det i hodet på folk også. Alle typer stein man finner i grøftekanten bør også forbys. Trer med greiner man kan brekke av og bruke som slagvåpen, bør også forbys. Laptopen jeg sitter og skriver på, veier 4 kilo og er perfekt å dundre i hodet på noen, så den bør forbys.

Anonym sa...

Dere tar feil alle sammen. Vi trenger ikke å forby alt som kan være farlig og skadelig. Bare det som ser ut som om det er farlig og skadelig. Slik som toeggede kniver, batangakniver og kastestjerner (for de er jo ekstra fali' de).

Målet for myndighetenes forbud er ikke at vi skal bli tryggere, men at vi skal føle oss tryggere. La oss for all del ikke fjerne problemene, men symptomene i stedet. Ikke hjelpe de som trenger hjelp, men forby de å utagere sin nød. Eller i det minste gjøre det vanskelig (vinmonopol, kredittkort bruk til onlinespill og alkohol), så vi slipper å tenke på hva forbudene egentlig er til for (penger i kassa).

Egentlig burde den dømte blitt tilkjent penger av plumboprodusenten for ikke å tydlig nok gjøre det klart for brukeren at det er farlig med plumbo i trusa.

Ja til puter under armene på folk, så slipper de å tenke selv. Så må vi til slutt forby folk å reise til utlandet fordi de ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .