Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Israel - for dem som liker fine damer og store våpen

onsdag 23. juni 2010

Noe land har vel neppe like stort behov som Israel for å ha en kapabel styrke av grensevakter, omringet av fiendtlig innstilte folkeslag som landet er.

De skjønne israelske piker får også lov til å forsvare sine bibelske forfedres hjemland. Se video på Vg Nett her.

Man kan si mye rart om Israel, men det er helt klart at de skiller seg positivt ut fra nabolandene sine i Midtøsten når det gjelder likestilling!



Labels:

8 kommentarer:

Anonym sa...

Både jentene og guttene er flotte. De er også veldig unge mennesker som må bli voksne tidlig med ansvaret de får om å forsvare retten til sin eksistens i sitt eget land. Det er både trist og veldig beundringsverdig.
Bela

Anonym sa...

nydelige damer med store våpen... SEXY.

Anonym sa...

Synes det er sexy med kvinner i militæruniform og våpen. Det er modige, sterke og tøffe. Ikke sånne søte pinglete jenter som bryter sammen hvis de blir litt skitne eller brekker en negl.

I tillegg er det noen jenter som også som menn vil kjempe for sitt land i konflikter. Og det er virkelig likestilling at de blir behandlet likt som menn.
I tillegg finnes det absolutt ingen grunn til at det ikke skal være værneplikt også for kvinner. I alle andre sammenhenger kan man ikke bruke argumenter som at de skal føde barn og andre tåpeligheter som at de er svakere, men i Norge er disse argumentene godtatt når det gjelder forsvaret.
Rart.

Anonym sa...

Personlig tror jeg dette kun er ett PR-stunt.
Altså når man ser på innslaget og ser hvordan de oppfører seg med våpen, det er rett å slett uforsvarlig oppførsel.
Ser jo tydelig at de ikke engang kan håndtere våpnene de har, og de eier ikke muskler.
nå vet jeg ikke hvor lenge de har vært der, men det jeg vet er at måten de holder våpnene og driver å sikter på hverandre ikke er en måte noen soldater ville ha holdt på

Anonym sa...

Må si meg enig med øvrig kommentar.

PR-Stunt.

Israel har et meget godt propaganda-apparat, men det begynner å slå sprekker.

.. Det er i grunn litt latterlig å observere når man har øye for slike metoder:)

Anonym sa...

er absolutt ikke noe pr-stunt. men det er ganske ferske rekrutter.

Anonym sa...

det er som et frisk pust,en solstråle og se sånne bilder.Smilende ungdommer klare til og forsvare landet sitt.Kontrastene er himmel høye til nabolandene...med tildekkede kuete kvinner og menn med langt skjegg som lever i henimot steinalderen knuget av den bakstreverske voldelige religonen som undertrykker og hindrer utvikling av samfunnene.Men Israel er jo omringet av fiender,her hjemme importer vi dem selv......................

Anonym sa...

Må si ordene elitesoldat og spesialsoldat sitter vel løst når man ser denne gjengen. Iaf ganske sykt om Israel rekrutterer elitesoldatene sine blant amerikanske college jenter uten noen som helst form for tidligere militær erfaring:) Lukter PR-stunt laaang vei.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .