Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Definisjonen på hykleri?

torsdag 24. juni 2010

(VG Nett)Administrasjonssjef Liv Løberg (60) i Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell innrømmer at hun har forfalsket studiebevis og at hennes CV ikke er korrekt.
...
Saken er spesielt oppsiktsvekkende fordi kontoret hun leder - Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell (SAFH) - godkjenner autorisasjoner til blant annet leger, sykepleiere og tannleger.


Jeg håper virkelig at denne saken ikke er like alvorlig som VG prøver å fremstille den. Men den virker sånn...

Jeg lurer på hvor mange personer som egentlig er mer kvalifisert enn Løberg selv som hun har vært med på å nekte jobb? Folk blir stadig nektet pga formalia, selv om de er kvalifiserte.

Kan heller ikke unngå å notere bak øret at hun er en Frper.

Ville en sosialdemokrat gjort noe slikt?

Jeg vet ikke, derfor spør jeg.



Labels:

18 kommentarer:

Anonym sa...

Dette har ingenting med frp å gjøre! Hva om personen var med i Krf eller Ap? Det finnes nok en del slike folk innen politikken, men det som er positivt er at media belyser slikt og får svinet bort fra ansvars og tillitsstillinger! Eg sier stakkers dame, som nå blir personlig blottlagt i offentligheten (i lag med ganske mange Ap medlemmer den siste tiden). Men folka har seg selv å takke for dette...

Anonym sa...

"Kan heller ikke unngå å notere bak øret at hun er en Frper. Ville en sosialdemokrat gjort noe slikt?" Nei, de klarer seg med storspioner (Arne Treholt), en statsminister som kjører på biler og stikker av og medlemsjuks....

Har du litt selektiv hukommelse?

Anonym sa...

Men de forfalsket ikke sin CV!!

Anonym sa...

Husker fremdeles godt Haga...

Anonym sa...

pen dame i alle fall

Anonym sa...

Hadde hun vært i AP eller SV, så hadde VG aldri lagd en sak om det. Men ettersom hun er Frp'er, så blir det blåst opp verre en alt tullet som venstre siden greier å finne på... ;)

Anonym sa...

mange av dem i nORGE...

Hyklere altså..

Anonym sa...

Det er kun slik nordmenn skaffer seg høye stillinger, ved å jukse og ved å kunne pisspreike…

Anonym sa...

Typisk nok, en FrPer.

Anonym sa...

Kvotering er flott dere! ! !

Anonym sa...

"Ville en sosialdemokrat gjort noe slikt?

Jeg vet ikke, derfor spør jeg."

Tja, nå er det jo slik at det er først og fremst sosialister som både blir tatt i å utføre regelbrudd samt også innføre de samme reglene og deretter klage på at reglene de selv har innført er alt for innfløkte. Dette har vi jo sett gjentatte ganger med ulovlig bruk av leiligheter, missbruk av reisegodtgjørelser, ulovlig utleie, ulovlig utbygging +++.

Dette unnskylder ikke min partifelle for det hun har gjort men det stiller spørsmålstegn ved den tåpelige kommentaren du lirte utav deg. En kriminell handling er en kriminell handling uansett partitilhørighet og politisk ståsted.

Det er også avslørt at det er flere hundre i norsk helsevesen som ikke er kvalifisert og har falske papirer så jeg tror nok heller at det er alt for enkelt å få autorisasjon i norge enn visa versa som du indikerer.

Anonym sa...

De fleste som jobber i SAFH har ett eller annet 3-ukers kurs i "saksbehandling" i regi av NAV.
De aller fleste er "kvinner".
SAFH er en typisk statlig kvinnearbeidsplass som det desverre finnes altfor mange av etter hvært!Disse kjærringene gjør egentlig bare den "jobben"skoler og universiter enentlig gjorde i gamle dager..nemlig utstyrer de elevene som har klart utdannelsen sin med eksamensbevis for bestått eller ikke.
Dette gjør de så til de grader att det jobber snart 100 idioter i SAFH som får dagene til å gå med å gå i veien for hverandre ,hakke nedover,masse møtevirksomhet om ingenting surfing på nettet osv..kort sagt stort sett det meste av hva de de fleste supperådene rundt om kring i hele Norge driver med.
Noen som aner hvilken vei Høna sparker??

Anonym sa...

Enig med sistemann. Hvis han har rett i at det er nesten 100 personer som jobber i SAFH så må det være for mange. Jobben deres er jo å godkjenne helsepersonell utfra de skolene de har gått på. Det kan da ikke være så vanskelig, enten har de gått på en godkjent skole og bestått eller ikke. Når sjefen på SAFH har jukset med sine vitnemål er det jo dette nesten helt utrolig. Blir som om en politimester skulle drive med veskenapping. Dette har selvsagt ingenting med med hvilket parti hun tilhører, det er vel ingen som er mer optatt av å ta de kriminelle enn frp. Håper hun må jobbe i kassa på Joker resten av livet....

Anonym sa...

Til første kommentar.

Helt korrekt, denne saken har ingen ting med Frp å gjøre.

Likevel, det er ganske pussig at så mange juksere velger å melde seg inn/være politisk aktiv for Frp?

leppa sa...

Ta en titt inni kommune norge(som det er så alt for mange av)og se det der hvo mange som er kvalifisert,skoler barnehager blant annet!
Spesialister og pedagoger som skal ta seg av framtida vår (barna) der er det en del lovbrudd.
Men kan folet jobben så er det greit,gjorde dama jobben sin så er det vel greit da?

Anonym sa...

...SOM Å SETTE EN ULV TIL Å PASSE PÅ SAUER, ELLER EN TYV TIL Å VÆRE ANSVARLIG FOR SIKKERHETEN I NORGES BANK...HÅPER IKKE AT HUN TOK SEG BETALT I TILLEGG FOR Å GODKJENNE EVT. FORFALSKE CV'R TIL JOBBSØKERE FRA "ELITEN"...

Anonym sa...

Helt typisk FrP-politiker, så langt jeg kan se....

Anonym sa...

Pissants finner vi overalt og i hvert parti.

Siden hun var spesialisert på forfalskning av dokumenter, mener jeg hun var den best kvalifiserte for denne stillingen. Praksis er da ofte viktiger enn en formell utdannelse.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .