Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Fengsel i Norge?? Men de er uskyldige!

torsdag 10. juni 2010

Nå faller snart dommen mot de uskyldig anklagede nordmennene i Korruptistan.

Man tar det for gitt at de blir funnet skyldige og dømt til døden. Men kanskje kan de overføres til Norge?

Alle skjnøner jo at hele tiltalen er fabrikkert. Hvor lenge kan Norge holde dem fengslet?

Dette er en farse uten like.





Labels:

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hva får deg til å tro at de er uskyldige? Uskyldige i spionasje for Norge er de selvsagt. Men i mord...? Ikke vet jeg. Og det vet ikke du heller.

Anonym sa...

Såpekokere begge to... Og derfor sitter de der de sitter ...

Anonym sa...

Synes det er vel naivt å si uforbeholdent at de er uskyldige. Uskyldige i spionasjer er jeg enig i, men noe har skjedd i jungelen og disse to eventyrerne har endt opp med bilen. Akkurat hvem som drepte og hvordan drapet foregikk er ett åpent spørsmål, men magefølelsen tilsier at de ikke er uskyldige.

Nå er bevisene tynne og "vitnene" fremstår som lite troverdige, så det er vel egentlig det som kan redde dem.

Anonym sa...

^^
Det er noe som heter uskyldig til det motsatte er bevist.. Har enda ikke sett et eneste fellende bevis i denne saken.

Anonym sa...

Vet ikke hva de er. Men rettsaken kunne like godt vært holdt i dyrehagen i Kristiansand, med Julius som hoveddommer.

Anklagene, bevisene og ikke minst erstatningskravene er jo helt sinnssvake.

Anonym sa...

Uskyldig...Er det noe du vet som resten av verden ikke har fått med seg? Har du sett bildene? Du vil bare ikke akseptere at nordmenn kan begå grovere kriminalitet i utlandet enn utlendingene i Norge. Eller synes du kanskje Moland &co blir diskriminert pga hudfargen sin:)
Kanskje du burde følge med litt før du kan uttale deg om noe du ikke har peiling på!!

Anonym sa...

^^
Alt du sier er basert på hva du tror... Tro kan du gjøre i kirken...

Har som sagt ikke sett ett fellende bevis i denne saken.

Anonym sa...

uskyldig?? er det noe du vet om som resten av verden ikke har fått med seg?eller bruker du dine rettspraksis her?

Unknown sa...

skyldige eller uskyldige, de må komme hjem på et vis uten at norge må betale 30mrd til kongo.

Anonym sa...

Nevn ett fellende bevis.. Det beviset som sier til deg at de med sikkerhet drepte sjåføren..

*Venter i spenning*

Anonym sa...

Hva med det du sier? er ikke de noe DU TROR...som du egentlig burde gjøre i kirken..hehe..Du har nok missforstått litt..
Dessutten verken jeg eller du har kompetanse nok til å avgjøre noe her..vi er bare tlskuere, jeg kan bare TENKE meg som de fleste her, at de har gjort noe kriminelt ut i fra det jeg/vi ser på bildene så det er lite sjanse for at de er uskyldige akkurat..men du kan jo ikke TENKE her, for det gjør du bare i kirke, så det er lite vits å diskutere dette med deg kamerat..Må nok vente til søndag eventuelt..hehe..

Anonym sa...

Uskyldige? LoL den var god :) Så det er vel bare tilfeldigheter alt sammen da, tilfeldigvis var disse staute norske gutter på feil sted til feil tid og på en eller annen merkelig måte endte alle bevis opp med å peke mot dem. Men uskyldige er de, stakkars :)

Anonym sa...

Men uansett hva så sier ikke jeg at de skal dømmes til døden.. ingen fortjener det..det er ikke akkurat den rette måten å løse et problem/ eller straffe noen på..

Anonym sa...

snakkes på søndag da LOL........

Anonym sa...

""Nevn ett fellende bevis.. Det beviset som sier til deg at de med sikkerhet drepte sjåføren..""

Tja, de har uten tvil blitt kjørt rundt av den drepte sjåføren, det finnes bilder av de som ble tatt rett etter drapet og det vi ser der er ikke noen gutter som har havnet på feil sted til feil tid, de smiler og ler og vet nøyaktig hva de driver med. Og når de ble tatt hadde de forsatt våpenet som ble brukt. Trenger du mer? Det er vel ganske opplagt er det ikke? Det som gikk feil med disse guttene er at de ble tatt, de hadde nok ikke trodd at det kunne skje i Kongos jungel.

Anonym sa...

""Men uansett hva så sier ikke jeg at de skal dømmes til døden.. ingen fortjener det..det er ikke akkurat den rette måten å løse et problem/ eller straffe noen på..""


Ja vel, du kan komme tilbake når noen har drept noen i din nære famile, da tenker jeg pipa får en annen lyd :) Det er lett å sitte i trygge lille Norge å si "åh nei, man kan da ikke dømme folk til døden" når man ikke har opplevd noe verre i livet enn å betale for mye i skatt. Hvis noen dreper noen i min familie, selvfølgelig krever jeg dødstraff for det, det skulle da bare mangle.

Anonym sa...

Men hva var motivet? Hvorfor leie bil med sjåfør for å skyte ham i skallen? Så hadde de hagle, mens han som ble skutt ikke var skutt med hagle, men rifle e.l. Ja, hele saken er klar som blekk den.

Anonym sa...

Dømt til døden for tredje gang! det sier i seg selv at de er skyldige.
Det er noen her som "kan" allt om rettsaker og retsvesen i ett anet land?
Naivt å tro at mann kan bare dra til ett anet land drepe ett uskuldig og glise med det på bildet? De bevisene som er fremlagt sier i seg selv nok, de kune også blit dømt i Norge på bakgrun av de bildene og våpnene de hade med seg.
Det er bra at retferdigheten skjer uanset hvilken verdens del det gjelder og hvem det gjelder. Da gjenstår å se om de (kongolesere) klarer å fullburde den domen.

Anonym sa...

Jeg skjønner hvor du vil..Jeg hadde også klikka hvis det skjedde familien min..men å kreve å drepe dem..vet ikke helt..ville ikke vært noe stor forskjell mellom meg og den det gjelder...da hadde jeg også vært en morder...og det er ikke meg..man tenker sånn der og da men når man tenker seg om så er det mye bedre at de sitter innestengt i et lite rom uten resten av livet..og gjerne i Kongo..for fengsel i Norge ..hehe..u know..:)
Tanken på det må være mere smertefull enn å bli drept der og da og bli ferdig med det...tror du ikke det??

Anonym sa...

At noen har stått i jungelen og skutt etter bilen helt uten forvarsel tror ikke Moland og French på selv en gang. Udåden ble begått i Kongo De ble tatt i Kongo. Da får de også sone dommen i Kongo.

Anonym sa...

MOTIVEt!??......SYKE folk som dreper har ingen annen motiv enn å få det de vil, samme hva den vil koste..det kan være alt fra penger til menneskeliv...

Anonym sa...

Til dere som reagerer på bloggers utsagn om at de to er uskyldige: Hva skjedde med USKYLDIG til det motsatte er bevist? Ingen ting er egentlig bevist...

Anonym sa...

Det er fint at de er dømt til å betale et titalls millioner kroner og i tillegg er dømt til døden. Hvordan er planene for å få tak i disse pengene da?

Afrika er et land med uendelig mange fler muligheter enn de fleste vestlige land med tanke på både turisme og naturressurser. De er mer opptatt av å selge mineraler på et svart marked for terrorister og finansiere borgerkriger og elendighet.

De er udugelige, talentløse og stokk dumme som brød hele gjengen der nede! Send spesialstyrker og fri nordmennene fra dette tragiske opplegget! Skyldige eller ikke, det handler om prinsipper her nå.

Anonym sa...

På den andre siden så har kongo med dommen mot Moland og French nå åpnet for at hvem som helst kan bli saksøkt i Kongo. Er fremdeles staten til den saksøkte som må betale erstatninga...

Anonym sa...

talentløse og dumme..LOL..er det ikke slik en diskusjon ender hos en som mangler evne til å forsvare seg og sine meninger..ingen duger plutselig til noe,alle andre blir dumme osv..men du derimot......
Ser ut som det er bare "de" som sitter med makta nå, og ikke engang den talentfulle spesialstyrken i Norge kan/vil gjøre noe med det..lurer på hvorfor...gjør du?? Er de maktløse eller talentløse??;)

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .