Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Bekreftet: Sport = Sladder

onsdag 3. mars 2010

Oppstyret rundt hvem som hopper først i den nye Holmenkollbakken bekrefter det vi skrev tidligere om at sportsinteresserte er som sladrekjerringer. I alle fall er sporstsjournalister det.

For ikke lenge siden var de store "konfliktene" Bjørgen vs Kowalczyk og Northug vs Svan, men nå har de diktet opp en ny: Sagen vs Romøren.

Flott redaksjonelt grep, medie-Norge! :)-

Fra VG og VG og TV2 og TV2



Labels:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det Norske "samfunnet" ser ut til å være styrt av D R I T T S E K K E R !!

Anne sa...

Er vel heller norske folk mot gubbeveldet i hopp-toppen.

Anonym sa...

eventuelt gamle gretne gubber i hoppmiljøet som ikke er voksen nok til å innrømme at de dret på draget?

Anonym sa...

dette er faktisk for tåpelig. hvem bryr seg om hvem som skal hoppe først i holmenkollen?
når jeg gikk inn på vg.no i dag, handlet den viktigste artikkelen om drapet på flyvertinnen. saken som fremstår som den nest viktigste handlet om at anette sagen ikke er førstemann til å hoppe i holmenkolle. plz whine moar norway. om vi ikke har det godt nok fra før

Anonym sa...

Jeg å sier også hvem bryr seg om hvem som skal hoppe først i holmenkollen? Er vel ikke noe å krangle om.

Unknown sa...

Anbefaler alle å boikotte bedriftene som sponser hopplandslaget inntil denne foreldede antikviteten som kaller seg "Roar Gaustad" tar sin hatt og går i skam og denne middelalderske holdningen i Norsk sport blir fjernet!

Denne handlingen er det absolutt laveste av det lave man har sett i idrettsverden i Norge. Det er fryktelig viktig at vi i samfunnet benytter oss av de virkemidler vi har. Vi kan for eksempel sørge for at de får problemer med å fornye/finne nye sponsorer om det blir kjent at alle blir boikottet så lenge rasshølet Roar Gaustad er i førersetet.

Har notert ned de største sponsorene jeg kunne finne på nett, det er sikkert flere av de, men her er de jeg kunne lokalisere:



VG
(plenty alternativer)

Konica Minolta
(kamera/optikk produsent, alternativer; Nikon, Olympus, Fuji etc etc)

Osram
(Lyspærer o.l. alternativer: philips, radium etc etc, spør i butikken etter alternativer til Osram)

Swix
(vinteridrettsutstyr, klær og tilbehørsutstyr, massevis av alternative leverandører som IKKE betaler for gamle gubbers maktmisbruk)

Casco
(produsent av skisportsutstyr, massevis av alternative leverandører innen dette feltet som IKKE samarbeider med maktsyke, snever- og trangsynte middelaldrende gubber)



Dette er HOPPlandslagenes sponsorer. Men husk, det er absolutt ingenting i veien for å legge litt press på det øvrige skilandslagets sponsorer også, da de også er en del av hovedforbundet til denne middelalderske gutteklubben. Her er en ukomplett liste over andre sponsorer i skiforbundet som med fordel kan boikottes inntil Roar Gaustad har fått sparken i skam og Romøren gitt en ofisiell unnskyldning til Anette Sagen:

DnB NOR
Nemi Forsikring
Telenor
Statoil
NorEngros
SAS
Superba Krill
Leca
Maxbo
Weber
Adecco
Findus
Spar
Aleris
First Securities
Phenix
Acer

BOIKOTT ALLE DISSE!

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .