Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Sportsinteresserte er som sladrekjerringer

mandag 1. mars 2010

Overskriften sier det meste. Folk som liker å se på sport, liker også å prate om privatlivet til idrettsutøverne, og de synes ingenting er kulere enn når to sportsmenn krangler offentlig.

Kan dere ikke bare lese en god bok eller noe i stedet for å lese artikler som denne i VG som ikke har noe med sport å gjøre, men om hvordan en fyr som tilfeldigvis spiller fotball hevder han ble dopet og svindlet.

Under OL så vi det samme: ikke-sportslig krangling fikk like mye oppmerksomhet som det som skjedde i løypene og bakkene. F.eks. Bjørgen vs Kowalczyk og Northug vs Svan. Hvorfor så stor interesse for dette? Er det bare journalister som forsøker å skape kontroverser for å selge aviser?

Det er sikkert en del av svaret, men den andre delen har å gjøre med det faktum at sportsinteresserte etterspør søppel som dette. De er livredde for at idrettsstjernene ikke bare er bedre enn dem til å spille fotball eller gå på ski, men at de i tillegg er bedre mennesker. Når de så krangler og tabber seg ut akkurat som vanlige folk, kan sportsidiotene ta det rolig; stjernene er som dem, og de er som stjernene.

Så når man kan si at sportsinteresserte er som sladrekjerringer, er det fordi de liker sladder like mye. Den eneste forskjellen er at sladrekjerringer har mindre ølmage og færre knuste proffdrømmer.

Bare noen tanker.

Sladdermedia: VG, VG, VG, VG, VG, VG, VG



Labels:

4 kommentarer:

KF sa...

Jeg tror nok de utenomsportslige reportasjene kommer som et resultat at disse idrettsutøverne er offentlige og høyt profilerte personer og dermed stiller i samme klasse som f.eks. skuespillere og musikere. Således ser jeg ikke på sportspressen som noe mer "sladrete" en annen presse.

Anonym sa...

Feite sofaslitere er det mest "sportsinteresserte". En slags erstatning for å trene selv?

Anonym sa...

Som i J.Riise sakene er nok journalistene også denne gang headhunted fra Se & Hør.

Anonym sa...

Shit happens , spesiellt på horehus, håper Myhre fikk dyppet snurrebassen skikkelig. Litt må en kunne forlange for 160.000,-

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .