Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Bytt ut kvinnedagen med frihetsdagen!

tirsdag 9. mars 2010

Kvinnedagen er over... endelig. Vi trenger ikke en egen dag for kvinner her i Norge. Kvinner har det bedre her enn i de aller fleste land i verden.

"Likelønn" og "likelønnspott" er bare ord funnet opp av feministiske spesialinteresser innenfor fagbevegelsen som ønsker å gribbe til seg velferdsgoder. Grunnen til at kvinner tjener litt mindre enn menn, er at kvinner jobber litt mindre enn menn.

Noe som er naturlig, ettersom den gjennomsnittlige norske kvinne bruker mye tid på å sette sine 2,4 barn ut i livet. Dette er ikke noe som staten kan endre på, det er biologi.

Nei, "Kvinnedagen" burde byttes ut mot "Frihetsdagen" 8. mars! Dette kan være en dag hvor vi feirer frihet og setter lys på mennesker i situasjoner der deres frihet blir innskrenket, uavhengig av kjønn!

For eksempel når jenter med innvandrerbakgrunn i Norge tvinges til å leve et dobbeltliv fordi foreldrene deres har et diktatorisk syn på hvordan døtrene skal få leve sine liv.

Dette er ikke bare et kvinneproblem, det er et frihetsproblem og dersom man fokuserer mer på det aspektet ved problemet, tror jeg at det vil blit lettere å få flere med på å endre på tingenes tilstand.

Altså: 8. mars 2011 bør være den første av mange Frihetsdager!

Media: VG, 2, 3, 4, 5



Labels:

1 kommentarer:

Anonym sa...

God ide.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .