Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Elg handlet i nødverge

tirsdag 2. mars 2010

En stakkars elg skulle bare ta en tur opp til veikanten nattestid for å slikke i seg litt deilig veisalt, da noe fryktelig skjedde. Elgen ble overfalt og overrumplet på det groveste av en nordlending som trodde det var festlig å urinere på elgen.

Elgen reagerte som de fleste ville gjort, med å sparke vilt rundt seg og traff nordlendingen i ansiktet slik at han fikk kuttskader og måtte på legevakten. Ingen vil imidlertid klandre elgen for dette.

Et spørsmål melder seg dog: bør bestanden av friurinerende nordlendinger reduseres slik at elg og annet vilt får gå i fred?

VG har flere detaljer.



Labels:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man må jo spørre seg hvor ofte elgen står og pisser i skogen, og en eller annen turgåer kommer forbi og stirrer. Jeg tror det er ganske ofte. Ikke rart de blir litt 'pissed off' etterhvert.

Anonym sa...

Teitinga...... Elgen kunne vel lett tatt livet av den stakkars mannen..... Ser ikkje nåkka artig i det her, men så e jo æ nordlænning da......

alexander sa...

hehe. vi nordlængdinger hiver rette karn ut hvor det passer oss. så det er jo non som må passe på oss da. da er det jo bra at elgen gjør det. shell i bjerkvia har døgn åpent. du kunne ha stoppet der.

Anonym sa...

Dersom elgen sparket mannen i ansiktet... er det ikke underlig at han slapp unna med kutt og sår? Ville tro at et elgspark er kraftige saker som med letthet hadde kunnet knust bena i ansiktet hans og gitt nakkeskade.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .