Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Bør Krf innlemmes i Høyre?

onsdag 24. mars 2010

Kristelig Folkeparti sliter med å samle oppslutning med den linjen partiet har kjørt og tilsynelatende fortsatt kjører under partileder Høybråten.

Samtidig har nestleder Hansen forsøkt å fremme en alternativ kurs for partiet: mer homovennlighet, mindre Israel-støtte og fjerning av plikten for tillitsvalgte i partiet til å bekjenne seg til kristendommen. Hun toppet nylig det hele av med å stille i undertøyet på forsiden av et dameblad.

Dette er meninger som jeg tror har større appell enn de ca 5 % av velgerne som støtter den nåværende KrF-politikken. Men har vi ikke et annet parti som står for det samme? Et parti som også er kjent for lettkledde politikere?

Jo da, Høyre med naken-Stang og gutta ønsker nå undertøy-Hansen inn i varmen. "Hun er ung, pen og dyktig" og passer derfor i følge dem godt inn i partiet. Kanskje gjør resten av KrF det også?

Jeg tror at en sammenslåing av de to partiene kunne styrke norsk høyreside og kanskje, bare kanskje, gjøre monsteret Fremskrittspartiet mindre relevant.

Eller hur?



Labels:

1 kommentarer:

Anonym sa...

Wow!! Utrolig arti tanke. Sånn bortsett fra at brorparten av Krf-erne tar avstand fra høyres bl annet:
-Eu- entusiasme
-fri flyt av alkohol- politikk
-homofile mer verdt enn barnas- rettigheter

Men hvis man har et felles ønsket om å svekke frp, så må man kanskje svelge noen kameler;-)

Christine

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .