Jeg ville stemt dette partiet i dag:

Gale Sarah Palin

lørdag 27. mars 2010

Sarah Palin dreit seg ganske godt ut under presidentvalgkampen høsten 2008, men hun er allikevel blitt litt av en stjerne for amerikanere på ytterste høyre fløy.

Så mye så at mannen som slapp villdyret ut av buret, John McCain må svelge all oppgittheten an sikkert fikk under valgkampen og ta i mot hjelp fra henne nå da hans senat-sete står i fare.

McCain er en bra mann som gjorde noen dårlige valg under forrige valgkamp (eller ett dårlig valg: Sarah Palin). Som et resultat er det Republikanske parti svekket og kapret av folk som Palin som sammenligner Obamas helsereform med Castros Cuba.

Det blir spennende å se hvor stor appell slike stemmer får når Republikanerne om et års tid skal velge ut sin presidentkandidat til å utfordre Obama.

Kilder: VG, TV2



Labels:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor misliker du republikanerene? Obama er en katastrofe for USA. Landet drukner i gjeld under Obama...

Anonym sa...

What? Obama er mye bedre en McFuck og Sarah "IcanseeAustraliafrommyhome".

Katrine sa...

Jeg bor i USA, og Obama har vært en elendig president. Svært mange av de som stemte på ham i 2008 angrer stort på det nå. Hans oppslutning på meningsmålinger er lavere enn noen annen president på samme tidspunkt i sin president-periode.

Republikanerne kan nominere liket til Richard Nixon og likevel vinne valget i 2012. For ikke å snakke om kongressvalget til høsten, som ser ut til å bli en katastrofe for demokratene.

Legg inn en kommentar

Søk i bloggen

Bloggurat Blogglisten

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .